Trulli vieraili tänään agilityssä jatko 1-ryhmäni treeneissä. Aina jotakin pientä otettiin väleissä + lopuksi pikku ratapätkät. Alkeistreenien aiheena oli helppo valssiharjoitus 4 hypyllä, jossa Trulli (+mä) ensin näytti, kuinka se valssi oikein tehrään:). Koirasta nämä treenit olivat tosi tylsiä, kun ei jaksanut yhtään riekkua, lieneekö ollut liian helppoa!?! Tosin mokasin, kun yritin näyttää ohjaajille viimeisen hypyn varmistamista aloittelevan koirakon tyyliin. Jäin hypyn eteen sohimaan (enkä vedättänyt sikana kuten normaalisti), niin eikö Trulli tullut riman ali (65cm), kun luki tökkivää ohjaustani liian tarkasti..

Pujotteluun otettiin vedätysharjoituksia, jotka sujuivatkin kohtuullisesti, ihan voi olla tyytyväinen. Alussa taisi pari kertaa tulla jossakin keppien keskiosassa ohitus. Yleisesti ottaen treenissä pujotteluun tuli selkeää vauhdinlisäystä. Sitä varmuutta sitten toivottavasti seuraavaksi!

Lopuksi siirtelin vielä hyppyjä sellaisiin kulmiin, että saatiin otettua haastavaakiin ratapätkää. Hypyiltä mentiin joka kuvioissa puomille. Taisin ottaa 3 eri versiota. Ensin viistohyppyjä + u-käännös, josta puomille. Sitten u-käännöksestä takaakiertoon ja puomille. Vielä kolmaskin versio, jossa yritin saada hypyn jälkeisen 180 asteen käännöksen mahdollisimman niukaksi ja nopeaksi. Näihin treeneihin koira jo syttyi ja louskutti mulle innoissaan. Ja meni hienosti ja lujaa. Ainoastaan yhden vastaanottovalssin sössin, kun luulin, että koira on jo lukinnut hypyn ja lähdin vedättämään seuraavalle. JA tietysti ohi ja mukaan. No, pitihän sitä nyt yksi kauneusvirhe tulla:).