Vapaapäivän kunniaksi käytiin vähän kentällä treenailemassa. Oli jokseenkin  pakko ottaa se Virtasen sunnuntainen kinkkinen puomille vienti. Ja totta totisesti, oli siitä mutkaputkesta tullessa sitten vaikeuksia osua kunnolla  siihen ylöstulokontaktille! Alkuun asetin 3 hyppyä suht samalla tavalla kuin kisassakin (ilman 2 eka hyppyä siis). Niiltä vienti sinne putken kauempaan suuaukkoon ja siitä sitten piti tähdätä puomille. Yarralle laitoin tarkoituksella puomille ensin namin, joka sitten teettikin ylimääräistä kaarta... Kunnon puhuttelun jälkeen kaarevuus katosi ja saatiin koira jotenkin kuuntelemaan. Ilman namia vietynä kontakti osui aika ylös, mutta onneksi kuitenkin osui!

Trulli oli kuuliainen putkelle käännöksessä, mutta kontaktin sai viedä tosi huolella. Ja sehän tarkoitti lähes täydellistä ohjaajan pysähtymistä. Tositilanteessa olisi tullut vietävä kiirus sinne alastulolle... Otettiin muutama toisto, yksi kontaktin yliloikkaus oli. Muut toistot sitten aivan pysähdyksistä ja useampi tassuhan siihen sitten osui:). 

Lopuksi molemmat koirat ottivat vielä kevyttä pujottelutreeniä. Trullille vedätyksiä + valssausta loppuun ja helppoa avokulmaa. Yarra otti vähän vaativampia avokulmia, jotka onnistuivatkin mainiosti. Myös Yarralle vedätystä + valssausta.