Yellolle 5 maalimiestä. Eka vasuriin, valmis. Tekee TAAS ihme piston, puolivälissä kaartaa oikealle ja tekee lenksun. Eikä mun mielestä ainakaan maastoa voi tällä kertaa syyttää, tasaista ja kaunista oli. Kutsuin pois, mutta ei totellut., löysi nopeasti. Muut osat ok, hain koiran. Toka oikealle pienellä ääniavulla, jota koira(kaan) ei tainnut kuulla. Tällä kertaa ei halunnut mennä pienestä ryteiköstä läpi. Sen verran tiukasti pyysin takas, että tällä kertaa tuli. Ja uudella lähetyksellä pystyi menemään siitä ryteiköstä. HUOM pieni ryteikkö. Mikä lie hienohelmavaihe menossa??

Sitten loput valmiita. Seuraava  vasemmalle eli maalimies nro3 tais olla parhaiten edetty taakse asti. Yello tuotiin täältä pois. Sitten taas oikealle. Nyt ei ryteikköä, mutta suht jyrkkä laskeuma maastossa, jota lähti kiertämään loivemmasta kohtaa vasemman kautta, kutsuin taas pois. Tokalla lähetyksellä kiersi pahimman kurun oikealta, pakko oli hyväksyä. Tuotiin pois. Vika vasuriin ja samanlaisella lenksulla kuin ykköselle. Tuotiin taas pois. Nyt oli haukut hyviä, kun en mennyt lähelle aiheuttamaan häiriintymistä.

Nyt varmaan muutamatkin treenit eteenpäin haamuja, ääniapuja, mielikuvia yms. apuja, jotta saataisiin pistoista pidempiä ja suorempia. Löytö on yleensä aika varma, mutta eteneminen on opettu huonosti.....

---------------------------------------------------------

Illalla vielä pienet tokottelut lähikentällä. Ensin tehtiin seuraamista, kun yritin opetella ulkoa huomisissa epävirallisissa liikkuroimani seuraamiskaaviot. Nyt osaan ne (ja Yello), mutta huomisesta ei tiedä kukaan. Lunttilappu toki on, saa nähdä, ehtiikö sitä sitten vilkaista, jos tulee black out. Sepä nähdään sitten huomenna. Yellon seuraamiset meni aika bueno, ei kympin arvoisesti, mutta kiitettävästi kuitenkin. Pientä häikkiä perusasennon nopeuksissa & peruuutuksessa loppuperusasento jäi vajaaksi. Ja vähän painoi vikalla toistokerralla, kun hetsasin ennen lähtöä tarkoituksena vetää koko evl:n kaavio (lyhyt versio) alusta loppuun ilman palkkausta. Toinen luokka minkä liikkuroin on alo ja mentiin nekin kaaviot välipalkoilla.

Lisäksi tehtiin luoksetulon pysäytyksiä -> seisomisessa sipsutusta ja maahanmenossa hidastelelua. Kumpikin oli odotettavissa, huomiseksi ei saada kuntoon. Tällä mennään. Noutoa kuuntelutreeninä. Heitin kapulan ja annoin mitä lie käskyjä. Ei varastanut! Lopuksi sai noutaa ja vielä erikseen vierelletuloja. Aavistus väljyyttä (n. 5cm), mutta paikka muuten hyvä. Kotipihassa vielä tunnari. Oma hieman piilotettuna väärien (6kpl) keskiössä. Tehtiin 2 toistoa. Ekassa nappasi väärän suuhunsa ennen kuin löysi oman. Siksi toisto. Mutta nyt kyllä HAISTELI kaikki väärätkin molemmilla kerroilla. Ekalla kerralla tosiaan kantti ei kestänyt oikean löytymiseen asti, toisella toistolla tosi hienosti ja sinnikkäästi, vaikka löytöön meni aika kauan. Olisko vihdoin valoa tunnelin päässä! Nyt varovasti eri paikoissa treenausta ja jos suuntaus on edelleen suotuisa, jossakin vaiheessa tehdään liikkurin kera.