Agility:

Käytiin testaamassa Meirän hallin 3-kentän kuntoa. Kun en uskalla treenata kentillä 1 ja 2. Nooh, olihan se piirun verran parempi pohja se, mutta ne ESTEET. Voi hyvää päivää, ihan oikeastiko siellä joku treenaa säännöllisesti ja on tyytyväinen? Mä en uskaltaisi niille kontakteille pistää koiraani kertaakaan. Agility on vaativa laji ja fyysisesti rasittava oli pohja ja esteet milllaiset hyvänsä. Mutta että ehdoin tahdoin laittaisin koirani suorastaan hengenvaarallisen liukkaille esteille. Ei käy. Eli kontaktit sivuutettiin heti kättelyssä ja tehtiin sitten vaan pientä hyppykuviota.

Tai kahta hyppykuviota. Sama pätkä ensin alusta loppuun ja sitten lopusta alkuun. Laiskan ihmisen treeniä. Yello oli revetä riemusta, kun pääsi tekemään. Eikä meinattu päästä alkua pidemmälle, kun intoa oli enemmän kuin korvia ja yhteistyötä.... Siinä pätkässä oli pari takaakiertoa ja yksi sylkkäri. Putkessa käytiin kerran ja kepeille mentiin avokulmasta. Toiseen suoritussuuntaan tuli sitten yksi sylkkäri ja valsseja. Toka kieppi menikin sitten jo tosi siististi, kun liiat höyryt olivat laskeutuneet.

Laskeskelin, että voisin käydä helmi-maaliskuun kerran viikossa Lempäälässä treenaamassa SDP-hallissa. Hallimaksut on vaan niin kovia, että tarvis olla kaveri jakamassa maksut enkä tokikaan kerralla jaksaisi  tuntia edes treenata. Eikä se olisi edes järkevää. Mutta muut ne tuntuu olevan tyytyväisiä tuohon Nokian halliin ja kumimattoon / osin surkeisiin esteisiin. Tai ei sitten muuten vain kiinnosta. Tuskin kaveria saan, eli taitaa käydä niin, että joudutaan odottelemaan kevääseen ja Mutalaan. Tahtois jo kisaamaan, mutta ei kannata, jos ei pääse treenaamaan. Malttamattoman on hankala odottaa.

-----------------------------

Toko

Pihatottiksissa muutama päivä sitten Yello unohti tyystin seisomisliikkeen. Ihan pihalla. Onneksi sitten pikahallitreeneissä muisti palautui ja Yello teki hyvin taas erottelut seiso-maahan ja myös liikkeestä molemmat sujuivat. Luoksetulon loppuuntuloa olen testaillut muutaman kerran jo ilman apujakin. Kohtuullisesti jo menee, varsinkin, jos ei ihan kymppiin tarvitse tuossa(kaan) liikkeessä tähdätä.