Uusi kisapäivä Lempäälässä tänään, nyt mukana molemmat koirat, Yarra ja Trulli. Ei nollan nollaa, eikä yhtään hyvää rataakaan...

Ensin agilityrata, josta en taaskaan pitänyt yhtään. Jotenkin ei tuntunut sopivalta, ja juuri siltähän se meno siellä radalla sitten näyttikin. Yarran kanssa selvittiin pujotteluun saakka virheittä. Nyt ei voinut vedättää, vaan piti olla koiran vieressä loppuun saakka. Ilmeisesti nytkähdin hiuksenhienosti 3.viimeisellä keppivälillä ja koira ohitti välin:(. Korjasin kuitenkin ja sitten ihmeellinen kielto A-esteelle sai pasmani lopullisesti sekaisin. Ilmeisesti vedin vähän laiskasti mukaani (A:lle mentiin 2 hypyn välistä), enkä taittanut tarpeeksi mutkaa muurilta. Siihen kielto ja reilu ohitus, vielä seuraavallekin esteelle kielto, kun lakkasin jo lopullisesti viemästä. Eli radalta 15+reilu yliaika noista korjauksista. Eipä nyt juuri hymyilytä:(.

Trullin kanssa yritin, mutta yritin sitten liikaa. Vääntöä riitti aina puomin alastulopaniikkiin asti. Ylösmeno oli jo ihmeellinen, mutta ilmeisesti johonkin osui, kun ei tainnut virhettä tulla. Aloitin puomin alastulon käskytyksen ihan liian aikaisin ja sain koiran sitten loikkaamaan yli. A:lle tein koiralle muka eteen plokkia, ettei loikkaa (seuraavalle esteelle, putkeen piti työntää). Koira ei totellut ohjaustani, vaan taas loikkasi. Sitten tuli vielä yksi rima mielestäni alas ja toiseksi viimeiselle esteelle kielto. Rimasta en ole varma, koska lipukkeessa on "vain" 15 virhepistettä. Ja yliaikaa tietysti. Ei edelleenkään hymyilytä:(.

Hyppikset: Yarran kanssa en pääse fiilikseen ja TAAS virhe pujottelun loppuun, sama keppiväli. En osaa sanoa, pitäisikö panikoida, musta kyllä tuntuu, että tällä kertaa liukastui tai kompastui. Tosin tälläkään radalla ei päässyt vedättämään, oliko se sitten niin outoa olla siinä vieressä => paineistuiko koira jotenkin?? Mutta tätä nyt sitten ainakin ehditään treenaamaan ennen seuraavia startteja. Jatkotilanteissa 2 kieltoa, joista jälkimmäistä en enää korjannut vaan jatkoin maaliin asti. Trulli sitten juoksi kaikki tärppiputket. Korvat kateissa, mutta intoa piukassa. Eli hyl ja hyl. EI vieläkään hymyilytä:(.