Valmennusryhmän talvikausi polkaistiin tänään käyntiin ekoilla hallitreeneillä. Hallissa ollaan vaan joka 4. viikko, muut kerrat treenataan ulkona __ jos treenataan:)-. Treenien piti olla kokonaan tiistaissa, mutta mitä ilmeisemmin ne onkin tiistaissa ja/tai torstaissa. Seuraavat sovittiin nyt ainakin sekä torstaihin, että tiistaihin. Talvella me ei sitten kyllä pakkasten aikaan ulkona treenata (muut saa mun puolesta treenata, jos haluavat ja tarkenevat). Me yritetään nyt syksyllä käydä ahkerasti, varastoon:)-.

Tehtiin 2:ssa setissä ja lopuksi ryhmäpaikallaolot. Yellon ekassa setissä oli ensin pieni seuraamispätkä, jotta paikka tuli Yellolle tutuksi. Onneksi se nyt ei pahemmin uudessa paikassa ihmettele. Sitten pieni kuuntelutreeni, jossa liikkuri yritti saada Yellon maahan (ja sai). Sitten tajusi. Pöh. Sitten kapuloita. Ensin metallia ja kertaalleen myös puukapulaa. Pelkkää nostotreeniä. Kas, ei kapulalla ollut väliä, komeesti nousi molemmat. Sitten sai noutaa puukapulan. Tai tehtiin sekin vähän härnäten eli kaikenlaisia käskyjä annettiin, mutta vasta oikealla käskyllä sai noutaa. Ja härnäsi vähän Hukka-belggarikin.... kun Yello sai odottaa omaa käskyään, Hukka päätti noutaa Yellon puolesta. Yello parka. Mutta hyvin malttoi nyt odotella omaa hugiaan ja lupaansa. Tosi hyvä nosto oli liikkeessäkin, vauhdista palkka. Sitten taidettiin ottaa vielä pari nostoa metskulla. Ei moitittavaa. Ekan setin loppuun liikkeestä istumista, jossa alkoikin ennakoida liikkurin käskyä. Kuuntelutreeniä tarvitaan koko ajan.

Tokassa setissä paikallaolojen alkua ja loppua liikkuroituna. Yello on käynyt vähän epävarmaksi, joten  näitä täytyy muistaa treenata. Joko ennakoi, tai ei mene ekalla käskyllä maahan tai menee maahan ja nousee heti ylös, jos vaikka heilautan kättä.

Luoksetulon stoppeja. Avustajan kanssa. Tällä kertaa ei ihan huippuhyvää stoppia tullut. Liekö alustan syy vai ei muuten vaan luonnistunut. Ihan ok suorituksia kuitenkin.

Ruudun loppuosaa. Nämä ok.

Ryhmäpaikallaolot: Istuminen ok. Makuussa eka käsky ei onnistunut, vapautin ja alusta uudestaan. Muut osat ok.

------------------------------

Aamulla tehtiin tunnari kotipihassa. Ei mennyt yhdellä toistolla. Harmillisesti otti ensin väärän suuhunsa, ei keskittynyt, vaan virtaa oli liikaa. Tokalla toistolla maltti löytyi. Nyt taitaa olla aika lopettaa tunnarin palkkaus pallolla. Odottaa selvästikin liikaa palloa. Ensi kerrasta alkaen namipalkka!