Hakuilemassa jälleen "vieraassa" porukassa. Tai no, en tiedä, onko meillä varsinaisesti mitään hakuryhmää enää olemassa. Mutta kuitenkin tänään jonkinlaisessa ryhmässä treenaamassa. Yellolle tehtiin ilmaisutreeni, 5 pistoa. Maalimiehet vielä tervehtivät Yelloa ennen treenin alkua ja sitten hommiin.

Maalimiehet etenivät Yellon nähden alueelle noin 15-20 metriin, ja maastoituivat ja menivät vähän piiloonkin, jos kohdalla oli sopiva piilo. Tarkoitus oli yrittää vaatia yli 20 haukkua, mielellään jopa 30. Ihan 30:een ei vielä päästy. Ekalla maalimiehellä Yello oli vähän törkeä.... se käveli maalimiehen päällä. Sika. Haukku lähti katkonaisesti, mutta sitten kajahti hyvä sarja, jossa oli vajaa 20 haukkua. Tokalla maalimiehellä tuli katkos, mutta Yello aloitti uuden sarjan itse. Vähän jäätiin tavoitteesta tässä, kun maalimies palkkasi jo. 3. ja 4 meni tosi hienosti, toisella saatiin puhdas tauoton sarja 22 haukkua, hyvähyvä! Vika oli vähän hassu, kun maalimies meni (Yellon nähden edelleen) ison kiven viereen, eikä Yello tajunnut sitä. Juoksenteli kyllä sitkeästi ympäriinsä, kunnes löysi. Hassu otus. Ihan paras haukku tähän viimeiseen ei enää tullut, mutta riittävä. Pitää malttaa näitä ilmaisutreenejäkin tehdä. Jos meillä nyt ylipäätään on jotakin treenejä. Toivotaan näin.

Ennen kotiinlähtöä tehtiin vielä lyhyesti tottiksia. Luoksetulon loppuasentoa ja vähän seuraamista. Seuraamisessa taisi tulla aikamoista painamista ja mä luulen, että BANAANI kävi jälleen vierailulla. Ihme venkurakoira, kun kietoutuu hassusti tuohon jalan ympärille. Jos vaikka huomenissa treenaisi ihan kentällä, niin on paremmin tilaa työstää sitä mahdollista liikaa tiiviyttä. Tai mikä se ongelma huomenna mahtaakaan olla?