Ainakin vartin verran ehdin luulla, että teimme agiradalta Yellon kanssa nollan. Joka ei sitten ollutkaan nolla vaan 0,04. Että ketutti ja v**utti. Rata oli ihan mentävissä, ei mikään inhottava. Takaakiertoja oli vaan pari enemmän, mikä olisi ollut järkevä määrä:)-. Meidän yliaika tulee A/ pysäytyskontakteista (5 kpl) ja B/ ylimääräisistä tipluista ohjausvirheiden takia. Tuollekin radalle taisi osua ainakin 2 selkeätä hidastuskohtaa. Toinen ennen keinua (valssilla tiukka kääntä pituudelta keinulle) ja lopun välistävetoon hypyillä ylimääräinen törkeä pyörähdys. Myös u-käännöshypyillä ennen pujottelua kierrätin Yellon pidemmän reitin kautta ja kämmäsin myös siinä u:lla -> kaarros oli aikamoinen. Hemmetti, että masentaa. Pysäytys(alastulo)kontakteista en luovu, mutta mitä tekis noille ohjauskämmeille???

Hyppyrata sitten menetettiin jo ennen liikkeellelähtöä. Hämärtyvän illan takia koirakot pakotettiin hätäisiin lähtöihin. Oli mentävä starttiviivalle jo kun edellinen koira oli radalla. No, Yello kuumui sen verran, että en saanut siihen koko alkuradan aikana kunnon kontaktia. Eka virhe tapahtui esteellä nro 7 (takaakierron rima alas) ja siitä Yello sitten valui pujotteluun (sinne keskivaiheille, se kun oli siinä edessä) eli hylly. Jatkoin vielä vähän matkaa -> meni renkaan kehikosta (uusin) ja sitten seuraavasta rimanpudotuksesta käveltiin radalta pois. Joojoo varmasti se tippui ohjausvirheestä, mutta kumminkin!!

Väliajalla otin vähän tottista, kun tulee kummasti tuohon seuraamiseen ytyä. Joskus ei malta agilitykentän vieressä, mutta nyt meni mallikkaasti. Tehtiin mm. niitä Ansun neuvomia käännöksiä vasemmalle-> pysähdys. Muutama ainakin tuntui jo tosi hyvältä. Sitä en tiedä näyttikö ne hyvältä, mutta mulle ainakin kelpas. Maahanmenoja autettuna. Nyt kun niitä ei ole aikoihin kunnolla treenattu, on selvästikin ilmaantunut hidastelua. Eli tarttis tehdä enemmänkin!