Tokotreeni aloitettiin ryhmäpaikallamakuulla, olihan siinä sentään Yarra & Yello. Laitoin koirat makuuseen noin 2:n metrin päähän toisistaan ja itse häiriköin heittelemällä palloa, noutokapulaa ja vetolelua. Heittelin tovin ilman sen kummempaa reaktiota. Ainoastaan kerran Yello hieman nytkähti pallon lentäessä sen editse. Nostin siis panoksia. Heitin pallon koirien välistä ja silloin lähti - Yarra. Ja heti perään Yello, en tiedä olisiko Yello edes lähtenyt ilman Yarran lähtöä!! Käskin koirat nopeasti paikoilleen takaisin ja jatkoin häiriköintiä. Ensin vähän lievemmin ja sitten heitin pallon vielä siitä koirien välistä. Nyt eivät lähteneet mihinkään, ei edes nytkähdystä.

Yello jatkoi tästä merkinkiertoon. Palkkaus pallolla & vetolelulla. Sitten noutoa, jossa olikin kierroksia aika kiitettävästi, kiitos ehkä paikallamakuun häiriköinnin, kenties? Yello lähti kapulalle raivolla ja mikä ilahduttavinta, myös palautusvauhti oli melkoinen. Olen  päättänyt, että Yello ei tule luovuttamaan (eikä luoksetulossa) mun eteen, vaan kiertää takaa sivulle. Pidätytin kapulaa Yellon suussa tovin (koira liikkeessä) ennen kuin otin sen itselleni. Sit jossakin vaiheessa olis kiva saada myös se kapulalle lähteminen tapahtumaan hallitusti. Mutta ei mitään kiirettä, eihän siitä ole kuin tovi, kun manasin, että kumpa Yello ottaisi sen kapulan edes suuhunsa...... ei sovi ahnehtia!

Vauhtiluoksetuloja pallopalkalla. Maahanmenoja ja seisomisia sekaisin. Siis käsky + naksu (kun asento toteutui) ja vapautus ja palkka. Muutaman kerran Yello erehtyi, mutta tuntui hyvältä harjoitukselta, siinähän poika joutui todellakin KUUNTELEMAAN. Setin päätteeksi yksi liikkeestä maahanmeno ja se oli nopea!

Tehtiin myös vähän seuraamista. Hitaassa kävelyssä oli huono kontakti tai koira myös edisti. Tätä tarttis treenata vähän enemmän. Vasemmalle käännökset nyt hyvin, tosin autoin hivenen kropalla käännöksessä.