Kouluttajamme oli unohtanut ratapiirroksen töihin, mutta hyvin saatiin myös tällä pikarataluonnoksella treenattuaSilmänisku (kiitos vain otsikosta). Eli kyseessä oli Yellon treenit, mutta myös Yarra oli mukana menossa.

Yello aloitti setin ja ihan kivasti aloittikin. Kaikki virheet, joita tapahtui radalla, olivat ohjaajan syytä. Eli tapahtui ainakin 1 kpl hypyn ohitus + 1 kpl kirmaus väärään päähän putkea. Mutta kontaktit (puomi, A) hienosti, erityisen tyytyväinen olen puomin ylösmenoon. Hienosti myös mm. kepeillemeno aivan puomin vierestä, ei vilkaissutkaan väärää estettä ja pystyin keskittymään vedätykseen. Hieno eläin oli Yello tänään!

Yarra juoksi saman radan. Vähän tein kokeiluja puomin ylösmenossa (not hjuva...) ja ne meinas kostautua. Yarran sain ohi tasan samasta hypystä kuin Yellonkin, muuten tarkkaa työskentelyä. Kiva kun päästiin noi kontaktit treenaamaan, keskiviikon treenit kun jäivät väliin.

Toka pätkä meni myös huipusti Yellon kanssa. Ja vau mikä puomin ylösmeno putkesta! Pari pientä mokaa tuli tällekin radalle, mutta tyystin tietysti ohjausvirheitä. Lähinnä siinä lopussa takeltelua; keinulta mentiin hyppy ensin oikealle, sitten käännös 180 astetta ja pitkä vienti vikalle hypylle putken ohi. Yritin vipata Yellon näistä ekalle hypylle ja ottaa siten vähän etumatkaa vikalle. Ensin Yello ei meinannut tajuta, mitä estettä mä tarkoitin, kun sillain peruuttelin...

Yarra teki tämän pätkän ihanan suvereenisti ja nopsasti ja virheettömästi. Keskityin mahdollisimman nopeisiin käännöksiin hypyillä / riman päällä. Kuulemma näytti aika riskaabelilta, mutta en usko rimojen olleen vaarassa. Enemmänkin ehkä Yellon kanssaKieli ulkona. Tosin Yello ei tänään tiputtanut ainoatakaan rimaa (ei Yarrakaan, mutta se ei ole mitenkään yllättävää). Hyvä mamman pikku kelpukat.