Yellon kanssa Tampereella yhdessä (typerää) startissa. Miksei ne siellä Tamskissa lopeta näitä yhden startin per luokka kisoja? Jättäsivät sitten jonkun luokan kokonaan pois ja kunnolla startteja muille. Ja sitten seuraavissa kisoissa joku muu luokka pois jne. Mutta tulipahan mentyä, kun oli noin lähellä.

JA hyllyhän sieltä taas tulla tupsahti. Tehtiin ihan mielettömän hienoa rataa puolivälin tienoille. Sitten.... koira tulee miljoonaa putkesta ja hypyn kautta (ilmeisesti avuttomat hidastukset) toistamiljoonaa A:lle eikä se ylösmeno osu!!! Pirskutarallaa, ainoa kontaktipinta, jota en stressaa. Pirkuleen elukka, tais sitten olla ihan liian miedot ne mun hidastusyritykset. Himpskatin talvitreenaus, kun kontakteja pääsee tekemään niin vähän. Seli seli seli. Siihen vitoseen loppui ohjaajan innostus ja ohjailin sitten loput sinne päin. Lopussa putki väärään päähän, siitä hyllytys.

JOS yrittää olla positiivinen, radassa oli kyllä paljon onnistuneitakin elementtejä. Kaikki muut kontaktit ihan hirmuisen hienosti. Hypyt hienosti, irtosi ja kääntyi tarvittavissa kohdissa upeasti. Ehkä me vielä joskus onnistutaan. Mutta nyt alkaa olla selvää se, että tie sinne 3-luokkaan ei taida olla lyhyt vaan taidetaan mennä pidemmän kaavan mukaan.

Ja toivottavasti ensi viikolla päästään ottamaan kontakteja 2 kertaa - normitreeneissä tiistaina ja sunnuntaina vapaaharkassa. Seuraavat kisat on meinaan pääsiäsmaanantaina Liedossa. Jotta kontaktit pysyis hyvinä, täytyyhän ne päästä palkkaamaan kisojen välissä! Ja tarttis siis tehdä jotakin sille A:n ylösmenollekin.... sellainen hidastuskäsky että se kuuluu ja toimii!!