Yarran treenit olivat poikkeuksellisesti Länsi-Teiskossa ja torstai-illassa. Tehtiin pieniä juttuja, mutta haastavia sellaisia.

Ensin mentiin u-käännöshyppyjen kautta pujotteluun, jonka vieressä oli suora putki. Nop, Yarra suikkasi ekaan väliin ja siitä sinne putkeen.... Muutettiin hieman ohjaussuunnitelmaa; oikaisin koiraa ennen pujotteluunsyöttöä + sijoituin itse siten, että koiran ja minun väliin jäi se putki. Huikea homma, Yarra kyllä osasi pujotella, vaikka olinkin siellä suht kaukana sivusuunnassa! Siitä vielä jatko hypyn kautta takaakierto + hyppy, putkeenlähetys ja maalihyppy. Vein tuon takaakierron tosi haastavasti; jätin koiralle ikäänkuin avoimeksi sen jälkimmäisen hypyn ja luotin paljon "takaa"-käskyn voimaan. Ekalla kierroksella mentiin oikein, mutta jälkimmäisellä toistolla onnistuin epäonnistumaan:). Vielä uusiksi ja hyvinhän se taas meni mestarikääntyjä-Yarralta siis.

Tokalla radalla oli sitten parit haastavat käännöt hypyiltä (sylkkäriä tahkottiin enemmänkin, kun koira ei oikein olisi tahtonut kääntyä ei-mihinkään, vaan meni aina esteiden suuntaan). Kääntöjen jälkeen pujottelu; tästä suunnasta tuli nyt putken ohitus ja siitä pujotteluunsyöttö, siinä ei ollut Yarralla ongelmia. Pujottelusta vielä tiukka käännös pituudelle + u-käännöshypyille, joista ensimmäiselle leikkaus. Tuo alku siis takersi niin paljon sillä sylkkäri-käännöksellä, että päädyttiin ottamaan perinteisillä valsseilla. Ja kotiläksyksi meille tuli noiden käännösten palauttaminen Yarralle muistiin.