Käytiin tekemässä pika-esineruutu samaan paikkaan, missä muutama viikko sitten vahingossa vaikeutin Yellon treeniä turhan paljon ja tuli häröilyä. Tallasin kaistaleen, pituutta noin 30 metriä. 1 esine alueen ihan takarajalle. Koira odotteli tämän valmisteluvaiheen autossa.

Yello oli aivan kierroksissa, kun hain sen autosta. Se ei tahtonut liitoksissaan pysyä ja riekkui ihan kympillä. En ihan älyttömästi komentanut sitä, kunhan pidin huolen, että pysyi hallinnassa. Ajattelin, että nyt tässä palautus-vaiheessa ei viitsi olla pikkumainen. Koira lähtölinjalle ja lähetys. Yello juoksi LUJAA alueelle, meni aavistuksen oikealta yli ja palasi heti erehdyksen huomattuaan takaisin alueelle. Paikansi takaosassa ja teki hienosti töitä. Nosti esineen ja lähti tulemaan lujaa kohden. En ihan heti kehunut, mutta hetken päästä. Yello olisi tuonut suoraan käteeni esineen tai siis toikin, mutta käteni oli sen verran kohmeessa, että en saanut pysyvää otetta. Nopeahan siinä pitäisi olla. Yello siis tiputti, mutta tarjosi itse aktiivisesti uudestaan esinettä mulle. Valitettavasti taisin vasta 3. kerralla saada  kunnon otteen.

Mutta varmaan tämä palauttelu on nyt tässä. Seuraavaksi varmaan kannattais yrittää saada kaveri treeneihin ja yrittää vieraan hajuisella esineellä. Tuskin sitä toista esinettä kannattaa tässä vaiheessa vielä yrittää, kun on sen luovutuksenkin kanssa ongelmia. Millon koiralla, milloin ohjaajalla:)-.