Pitkästä aikaa päästiin treenaamaan tokoa ja kyllä huomasi, että tauko ei ollut tehnyt hyvää taidoille. Alo-luokan jutut onnistuivat suurinpiirtein, mutta kaukot ja nouto olivat eniten kärsineet taantumaa.

Aluksi tehtiin vähän seuraamista (palkaten paljon) ja muutama vauhtiluoksetulo. Seuraaminen oli ihan ok, mutta luoksetulo vähän hiomaton. No, sitä ruvetaan nyt hiomaan urakalla, jos vain muuten päästään treenaamaan. Sitten ryhmäpaikallaolot. Istumisessa kääntyi etujaloilla piiloon päin, mur. Korjasin ennen kuin palkattiin. Makuu ok.

Sitten muutama ruutu itsekseen hahmottamalla eli annoin vain käskyn ja odotin, että menee keskelle, etäisyys lyhyt. Naksautus oikeasta paikasta. Kun otin vähän etäisyyttä, Yello jäi etureunaan. No, ehkä vasta keväällä oikeesti aletaan tätä treenata. Sitten liikkurin kanssa seuraamista. Tai siis seurautin Yelloa ja liikkuri sanoi käskyä ja palkkasin, kun ei reagoinut. Nyt hyvin, tätä tarvii vaan treenata enemmän.

Sitten vielä kaukot (kamala meteli taas agikentältä), jossa Yello ei ehkä oikein kuullut mitä mä sanoin. Täytyy varmaan miettiä loppuun asti noi käsimerkit, niiden täytyisi olla varmaan näyttävämmät. Noutoa lainakapulalla.... arggh. Mun tarvii PIKAISESTI häivyttää ne lisäavut. Yello selvästi kaipaa niitä ja jos joku jää pois, ei pysty tekemään. Nyt vaan noutokapulaostoksille kipin kapin. Alo-hyppy ja lähestymiset (seisomaan ja maahan) onnistuivat. Kuten myös tuttu asentoerottelu. Ihan jees treenit, vaikka vähän oli ruostettakin.