Ennen Yellon treenejä olin Yarran kanssa vapaaharkkaamassa, lähinnä kontakteja tehtiin. Ei liene yllätys! Ihan helppoja toistoja, ei mitään ihme kikkailua. Vähän tein myös hypylle lyhyttä kaarrosta - > tiukka käännös. Nämä meni aika lailla hienosti! Kepeille tehtiin pari lähestymistä sylkkärillä ja useita vaikeita suljettuja lähestymiskulmia. Putkeen tehtiiin muutama veto ohi väärän pään, yksi oli huono ja Yarra lukitsi väärän pään. Yarra oli tosi meneväisellä päällä ja teki hirmu reipasta vauhtia. Saas nähdä mihin sinkoaa huomenna kisaradoilla. Tuntuis tuota virtaa siis olevan... Vaikka tällä hetkellä tulos tuntuis olevan se ja sama, olen vain iloinen, että vihdoin viimein päästäis starttaamaan!

Yellon treeneissä tehtiin 2 eri pätkää. Hyppykuviot meni tänään erityisen helpon oloisesti nappiin, mutta kaikenlaista kangertelua oli siellä ja täällä muilla esteillä, vähän myös sellaisia ei-tyypillisiä virheitä. Ekalla pätkällä tuli lentokeinu. Tai viittä vaille sellainen. Täytyy sunnuntaina kisoissa olla ekstra-tarkkana tuon esteen kanssa, ettei tuollainen vain toistuisi vierailla esteillä. Lopun etukäteen vaikealta tuntuneet takaakierrot meni tosi pro-meiningillä. Tuntui tosi upealta, en tiedä näyttikö siltäNauru. Putken jälkeen mentiin 1 hyppy "normaalisti", sitten 2 krt takaakiertona. Hypyt olivat vähän tanskalais-tyyppisesti sijoitettu, mutta ei missään rivissä vaan kuitenkin vähän lomittain. Estevälit oli tosi tiukat. Koiran ollessa putkessa ehdin tuon "normi"hypyn taakse ja eka takaakierto valssilla, hyppyjen välistä nappasin koiran sylkkäriin ja pyöritíin jälkimmäisen takaakierron siitä mun edestä ja koiran vielä läheltä itteäni kohden seuraavaa hyppyä. Eli tavallaan se pyöri kyllä ulkokaarta, mutta siten linja seuraavalle hypylle oli paljon parempi kuin toista kautta. Ja siihenhän olisi sitten jo tarvittu poispäinkääntö. Ihan mielenkiintoista sekin olisi ollut koittaa, mutta kun tuo sujui kuin rasvattu, päätin jättää ottamatta.

Toisella pätkällä takerteli sitten kepit ja yksi kappaletta vaarallinen lähestyminen A:lle. Yellolla oli myös vaikeuksia malttaa pysyä istumassa lähdössä! Omituista, ei ollenkaan tyypillistä. Ei se radalle lähde, mutta istumassa pitää kuitenkin pysyä, siitä EI tingitä. Tällä radalla oli myös vaikea hyppypyöritys putken lähellä. Sain onnistumaan ihan megahienosti, tein tuplasylkkärinkin! Eli 2 hyppyä vähän lomittaisessa linjassa, putki niistä viistosti oikealla. Ensin mentiin vasemmanpuoleinen hyppy, siitä u-käännöksenä oikeanpuoleiselle (ei voinut valssata tms. liikettä vaativaa, varmaan olisi putkeen imaissut liikkeen takia). Tästä sylkkärillä takaisin se vasemmanpuoleinen ja uudella sylkkärillä koira kiinni hypyn päällä, jotta sain sen putken oikeanpuoleiseen päähän. Olen tosi tyytyväinen koiraan tuossa, se kuunteli tosi hienosti, ja esteet oli sentään aika ahtaasti. Super-Yello. Siitä lähdettiin ei-niin-super-osioon. Keinulta lähdettiin hypylle (leikkaus), mun kulmaukseni meni vähän pitkäksi.... Pituuden kautta tosi lievään avo-kulmaan kepeille. 2 krt väärin!!! Ei peräkkäin (siis meni 2-väliin), välissä autettu sisäänsyöttö, auttamatta meni siis väärin. Voihan tuli ja leimaus, ei se sittenkään osannut tänään tuota. Hämäännyin näistä virheistä sen verran, että unohdin kulmata pujottelun jälkeisen hypyn ja A:n välissä. Seurauksena tästä Yello tuli tosi vaarallisen sivusta A:lle ylittäen koko ylösmenokontaktin. Sai kuitenkin suoristettua itsensä, eikä singonnut viistosti yli toisesta reunasta. Toistokerralla muistin kulmauksen.