Yarran agitreenit taas tänään Hämeenkyrössä.

Alkuun tehtiin pieni pätkä teemana leikkausharjoitus. Pujottelun jälkeen oli 4 hyppyä, joista 3 viimeisintä ohjattiin leikaten. Eli edettiin vähän niinkuin siksakkia. Hypyt suoritettiin "keskilinjalta" ulospäin. Vähän oli vaikeuksia ajoituksen kanssa, eli jyräsin perinteisesti koiran päälle liian aikaisin yhdessä hypyssä. Otettiin muutama toisto ja jonkinlaista varmistumista oli havaittavissa.

Seuraava pätkä oli taas lyhyt. 2 hyppyä peräkkäin, josta 2 putkea peräkkäin. Joo, kuullostaa yksinkertaiselta, mutta lisätään tähän se, että putkista eka oli puomin alla ja tokaan koira piti lähettää puomin toisella puolella juosten. Tais olla niin, että Yarra meni ekalla yrittämällä (vahingossa?) oikein, mutta toistolla sitten putkesta ohi. Mutta ei ylivaikeeta kuitenkaan!

Vielä ehdittiin yksi pätkä. Siinä aloituksena oli tuo sama kuin äskeinen, mutta siitä jatkettiin takaakiertohypyltä puomille, käytiin hyppäämässä ne 2 hyppyä, käännös ja takaisin hyppy- puomi. Puomilta koira vielä lähetettiin hypyn kautta taas nuo 2 putkea peräkkäin. Ja haastetta kehiin, ei saanut mennä samalle puolelle puomia, missä  nuo putket olivat. Eli tehtiin taas kaukaa. Vielä lisänä se, että ajatuksena puomin/alla olevan putken kohdalla oli se, että ohjaaja olisi aina sillä puolella, kummalle esteelle oltiin menossa. Yarra oli taas mainio! Onnistumisen jälkeen en totisesti ottanut uusintaa tuohon putki-putki-hässäkkään (ei se ihan ekalla onnistunut...).