Turku 18.3.2007

 

Tänään taas Turussa kisaamassa. Eipä ollut vaihtoehtoja, kun Trulli yllättäin viikko sitten nousi kolmosiin. No, käytiinpä vähän haistelemassa kolmosen ratoja siinä sitten. Siitä onkin jo 2½ vuotta, kun viimeksi olen kuninkuusluokassa startannut. Joten ihan mukavalta tuntui:). Vaikka ei todellakaan mitään pehmeää laskua ollut havaittavissa, radat olivat todella haastavat- ei vain  meille, vaan yleinenkin tulostaso oli surkea.

Ekalla radalla virhe tapahtui juuri siinä kohtaa, mitä pelkäsinkin. Valitettavasti hyllytyksen arvoisesti. Putki oli tosi ilkeästi sijoitettu puomin alle ja koira ei yksinkertaisesti vain havainnut sitä puomin päätä. Nokka kävi putkessa ja siinä se. Mutta jos ajatellaan  positiivisesti; tuolla radalla ei tullut muita virheitä. Eli ei ihan toivotonta sentään:).

Tokalle radalle mentäessä olin jo myynyt kaikki pelimerkit ennen koko suoritustamme. Radan aloitus oli sanotaanko vähintään mielenkiintoinen. Hypyille nrot 4-5-ja 6 hyllytti aimo kasa kilpailijoita. Keskityin kympillä tuon alun suoritukseen ja kun se onnistui, ohjaus herpaantui heti. En olisi millään uskonut, että pystyttäisiin onnistumaan alkuradalla. Tästä opin ainakin sen, että koskaan ei kannata luovuttaa, ennenkuin on käynyt yrittämässä parhaansa. Ongelmat alkoivat sitten esteeltä nro 10, joka oli keinu. Alastulo huolimaton (vitonen) ja koira pääsi karkaamaan seuraavalle, enkä ollut valmistautunut, koska lähestyttiin tosi vaikeaa pujottelukulmaa (josta kielto). Sitten taas puhtaasti, kunnes A-esteen jälkeen piti mennä renkaalle (kielto). Eli radalta 15 ja ajasta 11. Molempien kieltojen jälkeen aikaa paloi tosi runsaasti, koska koira juoksi epävarmana kauas. Harmittaa vietävästi, kun en uskonut Trulliin! Tuskin tuosta pujottelukulmasta olisi puhtaasti selvitty, mutta muut virheet olivat täysin tarpeettomia. Huono minä!

Mitähän ensi viikonloppuna keksisi tehdä, kun Turussa ei ole kisoja?!? Eli vasta 31.3 päästään seuraavan kerran Turkuun kisaamaan, tällä kertaa vain Yarran kanssa. Tuskin maltetaan odottaa.....