Ja normaali viikkojärjestys on ilmeisesti taas alkanut. Eli tänään oli agilitya. Tehtiin jälleen 2 pätkää, joissa oli ihan riittävästi juoksemista ja haastetta. Ja kaikki kontaktit! Ekalla pätkällä vaikeuksia tuottava kohta oli tanskalaistyyppisesti sijoitetut hypyt. Mä en siis ikinä opi ohjaamaan noita r a u h a l l i s e s t i. Ja taas siis hätiköin ja panikoin ja mitä lie siinä välistävedolla. Alun layerointi sen sijaan hienosti (Yello pujotteli ja meidän välissä oli puomi). Toisessa layeroinnissa meinas käydä vaarallisesti (Yello A:lla ja hyppy meidän välissä), kun vauhtia oli kamalasti. Yello, lentäjän poika! Huah.

Toisella pätkällä layeroitiin taas pujottelu-puomi-yhdistelmässä ja pohdittiin mun kiirettä takaakiertoihin. Jotta mikä konsti olis paras. 3:ea eri vaihtoehtoa tehtiin ja parhaiten ehdin linjata layeroinnin avulla.

Sitten jäätiin ottamaan tottistreeniä. Yello meni tosi hienosti! Joo, joo hiottavaa löytyy aina, mutta hienosti siltikin. Seuruussa painoi aika tavalla ja pari perusasentoa jäi tapahtumatta. Jäävät kaikki nopeita ja oikein kaikki. Luoksetulon loppuasentoa/vauhtiluoksetuloa tehtiin molempia. Sivulletulojakin, ne nyt on vielä vaiheessa. Lopuksi vielä ryhmäpaikallaolo, johon osallistuivat Yello - Riesu - Yarra. Riesu lähti 2 krt, mutta pojat pysyivät.