Eli alkaa olla treenitiheys kohdallaan. No joo, seuraavan kerran päästään varmaan vasta ensi viikolla, kun vkl on muita puuhia, ei ehdi agiin.

Yello pääsi kentälle 3 krt. Ensimmäinen pätkä meni aivan upeasti! Yello ohjautui kuin unelma. Harmi sitten, kun itse töppäsin loppuhypyillä, mutta koira meni tasan sinne, minne sen käskettiin  mennä. Se tässä agilityssä kai on yksi pointti? Radan alun tanskalaiset meni hienosti (muistiin: muista treenata "itsenäisiä" tanskalaisia ym aloituksia eli kauko-ohjausta). Puomin (johon tultiin miljoonaa putkesta) Yello teki juurikin niin kuin sen haluaisin aina tapahtuvan!! Lyhyt haltuunotto ylösmenossa, luvalla hirveetä haipakkaa suoraan 2on-2 off asentoon välittämättä siitä, missä ohjaaja luuraa. Ja kaiken kukkuraksi puomin alla oli vielä putki! Puomilta hieno lähetys hypyn kautta itsenäisille kepeille (layerointi). Jotta ei siis olis liian täydellisiä oltu, ryssin ne vikat hypyt. Mutta olipas hieno rata, huh.

Toinen pätkä sitten palautti ohjaajan tehokkaasti maan pinnalle. Alkuhypyillä oli jo kangertelua. Jos ei kerta kaikkiaan pääse liikkeelle eikä pysy liikkeellä tarpeeksi rivakasti, kakkoseksihan siinä tuon eläimen kanssa jää. Jatkossakin pysyin ikävästi kakkosena... Yello tuli putkesta älyttömän lujaa ja karkasi toiseen putkeen mun editse (hypylle piti..). Onneksi ei tullut törmäystä, huonosti siinä olisi käynyt. Siitä ekasta putkesta oli siis tarkoitus hypyn kautta kääntää koira A:lle (se toinen putki oli siellä A:n alla). Mun käännös ei tässä kohtaa ollut tarpeeksi napakka, vaan jäin tekemään sellaista laajaa lehmänkaarta. Ja siitä sitten Yellon tulkinta oli sinne putkeen. Sitä korjattiin tovi (jos toinenkin). Lopun pujotteluun sisäänsyöttö jyrkästä suljetusta kulmasta sentään pelasti, kun onnistui laakista hienosti.

Lopuksi ehdittiin ihan pieneksi toviksi kolmannen kerran radalle. Tein tuon jälkimmäisen pätkän (A:lle asti). Nyt sain pelittämään ok, vain ne alkuhypyt vähän takersivat, rima nro 2 alas. Mutta A:lle mentiin niin että helähti!