Torstaina 30.6 tokoa valmennusryhmässä A. Valitettavasti ei mitään valmennusta / ohjausta, vaan ihan normaalia settiä pareittain tehtynä. Aluksi ryhmäpaikallaolot. Makuu EVL-tyylisillä käskytyksillä. Yello maahan 3. ja ylös 3., koska oli siinä ryhmässä keskellä ja koiria 5. Yllätyksekseni ei reagoinut yhtään muiden käskytyksiin, ei edes istumaannousussa. Ainoa pieni miinus ohjaajalle, ekalla maahanmenokäskyllä koira meni tosi vinoon, koska alusta oli epätasainen nurmi siellä kentän päädyssä.  Olisi se pitänyt  tarkemmin katsoa. Otin Yellon ylös ja siirsin vähän tasaisemmalle kohdalle. Muuten istuminen ja makuu ok.

Ekassa  setissä  Yello otti seuraamista, ruutua ja ohjattua.

Tokassa setissä vauhtinoutoja ja liikkeestä istumista.

JATKUU

Perjantaina 1.7 hakutreenit. 5 ukkoa: valmis, näyttäytyvä, siirtynyt, valmis, valmis. Ilma oli tosi kuuma ja painostava. Toivoin, että treeni menisi kerrasta "putkeen" vähillä juoksemisilla. Mutta ei se tietenkään niin mennyt.... Tänään päivän sana oli liian lyhyet pistot:(. Tuulta ei ollut kyllä yhtään, eli ei apuja siltä suunnalta. Eka maalimies (vasemmalla) oli vieläpä väärässä paikassa, vaikka piilot oli merkattu. No, ei merkitsevästi kaukana, mutta vähän ehkä sekin hämäsi. Tänne ainakin pari lähetystä ennen löytöä. Maalimies siirtyi mielikuvana  seuraavalle piilolle. Toka oikealle näyttäytyi, eli pistossa ei ongelmia. Olin sitten vaan unohtanut sanoa, että syötellään, kunnes mä olen paikalla (haukkujen aikana lähestyin joka maalimiehellä, palkkaus kuitenkin kesken hyvästä haukusta riippumatta siitä missä kohtaa olen). Aina jotakin säätöä, arrrgh. Lähti tietysti palkan loputtua mun tykö.  Sitten kolmonen (se siirtynyt), sinne  2-3  lähetystä, pistot jäivät lyhyeksi. Neljäs valmis. Tämä olikin mielenkiintoinen löytö. Yello teki ensin lyhyen, kutsuin ja lähetin uusiksi. Yello teki tosi hienon laatikon, harmi vain, että pisto oli aavistuksen lyhyt, ei löytöä. En kutsunut kuitenkaan tykö, kun Yello teki koko ajan työtä. Juoksi edestakaisin, pituussuunnassa (ei keskinjan suuntaisesti) ja sai jossakin vaiheessa hajun (oliko laatikon aikana kuitenkin jo saanut hajun???) ja löytö. Mutta juoksua oli sitten jo aikalailla. Kuitenkin vielä 5. maalimies, se  kun oli ylläripylläri lähiukko (10:ssä metrissä). Nyt sitten Yello olisi  helposti juossut sinne takarajalle. Useampi lähetys ja taas juostiin. En ymmärtänyt muuttaa lähetyspaikkaa sivusuunnassa, menin vain lähemmäksi. Vihdoin   Yello  bongasi ukon vasemmalta päin tullessaan. Ja mä kun koko ajan lähetin siitä oikealta puolelta. Ei hoksottimet pelaa. Ensi kerralla varmaan helppoja haamuja.

Sunnuntaina 3.7. Aamulla tunnaria pitkästä aikaa. Tarvitsimme vähän miettimisaikaa ja rauhoittumisaikaa. Nyt jälleen tulta päin hivenen uudistetuin aattein ja innoin. Tunnarista on nyt poistettu viimeinenkin "noutomaisuus" eli kävelemme tunnareille (parin askelen päästä) yhdessä. 3 eri pistettä, jokaisessa 1 oikea ja 2 väärää. Matalassa vireessä tehdään ja palkkauskin namilla. Naksu oikean haistamisesta /koskemisesta. Pientä epävarmuutta toki siitä, mitä haetaan. Mutta ei koskenut  yhteenkään väärään (vain haistoi) ja bongasi kaikki oikeat. Toivossa eletään, huah.

Illalla toko VOI/EVL-kurssin osa 5/5. Tehtiin ongelmaklinikkana, kukin oli valinnut 2-3 liikettä, jota halusi ottaa. Meidän lista oli ruutu, salama ja kaukot. Tosin ehdittiin vain 2 kierrosta joten ruutu ja salamakävely. JATKUU

 

Yello ennen tokotreenejä.