Kentälle kun mentiin, ekaksi agilityä. Koska päivän ohjelma on aika rankka, tehtiin ihan kevyt harjoitus. Radalla oli putken, keinun ja renkaan lisäksi muutama hyppy.

Eka pätkä oli ihan helppo, ainoa "vaikeus" oli hypyn nro 3 takaakierto. Koira ja hyppy molemmat ohjaajan oikealla puolella. En meinannut millään saada Yellon kanssa ajoitusta kuntoon ja aina se hyppäsi väärinpäin. Sitten kun sain ohi hypystä, kääntyi väärään suuntaan. Meni se sitten lopuksi ihan oikeinkin, huh. Loppuradalla ei sitten ongelmia, jos ei lasketa itsemurhayritystä keinulla. Siis koiran toimesta. Olis se vähän aikaisemmin voinut himmata. Yarralle sama pätkä kuin vettä vaan, takaakiertokin kuin unelma. No, okei keinulla sai Yarrallekin karjua, jotta ei olis täräyttänyt. Kajahtanut kaksikko.

Toisessa aallossa tehtiin ihan vain perusharjoitus ennakoivine valsseineen. Siinä ei ollut mitään erityistä ongelmaa.

---------------------------------------------------------

Sitten toko voi/evl-kurssin osa 4/5. Aiheina tunnari & idari (vai mikä ihme se nykyisin onkaan??)

Tunnariahan ei ole tehty miesmuistiin muuta kuin se yksi muistutus oman hakemiseen. Sillä aloitetiin. Tämän Yello kyllä osaa. Mutta sitten, kun testattiin tilannetta ja laitettiin ruohikkoon piiloon myös väärä / vääriä, paljastui, että ei Yello vielä ymmärrä asiaa. Jatkossa vaan vääriä mukaan eikä kuitenkaan hyväksytä väärän tuontia. Siitä höpöhöpö-ei näin, ja oikean tuonnista bileet. Saatiin kasa tunnareita, mutta Yarra sitten repi kassin ja kuolasi kapulat. Eli en voi käyttää niitä hajuerottelussa. Helvatan rakki. Ostetaan siis niitä tunnareita, jahka ehditään. Ilman on kuitenkin vaikea treenata.

Idaria ehdittiin vaan vähän raapaista ja mulle jäi edelleenkin vähän epäselväksi miten siinä liikutaan ja mihin kohtaan koira jätetään. Käskytin / seurautin kuulemma väärässä paikassa. Yello otti kaikki asennot (istuminen autettuna eli lähes pysähdyin itsekin) ja malttoi pysyä hienosti vaikka tulin sivusta ja takaa. Sen en uskonutkaan olevan ongelma. Ongelma on sitten tietysti ne oikeat asennot, kunhan vaan saadaan tuo liikkeestä istuminenkin taas heräteltyä.