Pieniä pihatokoja on puuhasteltu. Ihan pieniä osasia sieltä ja täältä. Kerran käytiin tuossa lähikentälläkin ottamassa lähinnä ruudun loppuosaa. Pihassa ei ihan tila riitä siihen. Treenit on menneet entiseen tyyliin, ne ongelmat mitä on, ovat edelleen. Kuten metallikapulan nosto on fifti-sixty pystyykö ekalla nostamaan. Vai pitääkö vähän miettiä. Toistaiseksi kuitenkin on nostanut joka kerta ilman uutta käskyä. Kaukoissa on tehty paljon vaan alkua + sitä ekaa nousua. Viimeksi saatiin ihan superhyvä treeni tuossa parkkipaikalla, kun kesken treenin Yellon viereen parkkeerasi naapurit ja purkivat autosta sylillisiä ostoksia. Jatkoimme treeniä siitä huolimatta ja Yello teki tosi hyviä vaihtoja!! Tunnaria on otettu. Aina tulee oikea, mutta nyt sinne sekaan tulee suorituksia, joissa käsöö vääriä. Hmmm, olisko vireongelmaa vai ihan vain epävarmuutta. Toistojahan tuo liike kaipaa. 

LA 30.6 Yarran kanssa hakuilemassa. Typerästi kuvittelin, että valmiit ukot löytyisivät tuosta vaan ilman apuja. Vaikka Yarra on viimeksi tainnut treenata vuosi sitten tai jotakin sinne päin. 3. pisto oli paras, vain 1 korjauslähetys. Muuten suorista pistoista ei ollut tietoakaan. Vikalle tarvittiin ääniapu krt 2. No, toivottavasti Yarra edes tykkäsi siitä palkkausosuudesta.

Samana päivänä vielä illalla Yellon kanssa vähän agilityä ja tokosta tunnari & kaukaa maahanmenoa (eli "ruudun maahanmeno"). Illan pujottelutreenissä Yello oli mukana, koska osallistujia oli niin vähän. Yellolle teema ja pieni ratapätkä eivät tuottaneet ongelmia. Se haki vaikean suljetun kulman helposti ja teki itsenäiset kepit tutun varmasti. Tunnari sen sijaan oli vähän hätäinen. Ehkä agilityesteiden sijainti näköetäisyydellä sai sen aikaan. Tehtiin 3 toistoa, mikään ei superhyvä paitsi, että oikea kapula tuli joka kerta. JA sivulletulot hyviä. Siellä kapuloilla tarvi sitten säätää myös niiden väärien käsömistä. Maahanmeno onnistui ekalla käskyllä, hidas, mutta toista käskyä ei tarvittu. Lopuksi Yello sai tehdä vielä pienen agihyppyharjoituksen. 

Su 1.7 pihatokoja. Lähinnä noutoja & seuraamista.