Nyt tuntuu, että kaikki menee huonosti tokon suhteen. Jos joku liike oli muka "vahva", sekään ei enää onnistu. Ja heikot polkee paikallaan tai menee taaksepäin. Kaiken kaikkiaan on selvää, että enemmän täytyis jaksaa treenata. Lähtökohdat tämänkin päiväisiin ryhmätreeneihin olivat heikot. Morris vahingossa leikin lomassa hermostui ja nappas Yarraa korvasta. Ja kipee korva ja verta joka paikassa:(. Aina Yarraa satutetaan! Fiilis ei siis ollut ihan parhaimmillaan, josko ei edes siellä päin.... 

Ryhmäliikkeet ensin makuu (evl). Muuten olis ok, mutta nollas alun, periaatteessa vasta 4. käskyllä maahan. 2 käskyä, koiran nimi + vielä maahankäsky. Ihan kuutamolla, kun joutuu odottamaan ja on häiriötä! Istuminen sentään ok.

Rohkeesti tunnari, vein itse oman, liikkuri muut, ruohikolle tosin. Nyt oli hyvä haistelu, löysi oman aika pian, eikä sen jälkeen pahemmin muita tarkastellut. Pito-ote nyt on mitä on ja tuontivauhti on mitä on, mutta ainakin nyt tuo omaa. 

Liikkeestä istuminen alkuvalmistelujen jälkeen (muutama istu-käsky) meni oikea-asentoisesti, mutta hitaasti. En viitsinyt uusia, vaikka hidastelu ei ole kiva juttu.

Ruutu päin prinkkalaa. Lähetyspaikasta viistosti vasemmalle oli kamakasa (mitä en huomannut) ja sinnehän Yello singahti (ei apuja ruutuun paitsi tietysti vihjesana). Jokusella toistolla singahti vaan jonnekin haistelemaan. Vihdoin juoksi ruutuunkin. Toisestakin suunnasta huono, jäi haahuilemaan, mutta ratkaisi sitten itse menemällä ruutuun. Jossakin vaiheessa meni ruutuun taas sivustakin. 

------------------------

Noutoja, puu- ja metallikapulalla. Nyt tehdään aina vaan sitä innostusnoutoa, ei oikeasti liikettä päästä treenaamaan. Kun se kapulan nostaminen on niiiiiin vaikeaa.  Sivulletulosta puhumattakaan.

Seuraamista ilman liikkurointia. Tuntui ok:lta.

Ruutua uudestaan. En kyllä oikein muista mitä tapahtui. Haistelua?? Kovin on vaikeaa tämä muistaminen. Plääh, ei mene nyt vahvasti.

Kaukoissa sentään nähtiin hienoja vaihtoja. Vaikeat vaihdot toki hirmu läheltä autettuna.  

-----------------------

Kotipihassa on jonkun verran treenailtu, kentälle asti en ole itseäni saanut yksin treenaten raahattua. Yksi päivä meinasin tuohon lähikentällä ruututreeneihin, mutta vuosisadan tuulenpuhuri esti senkin. Onneksi luonnonvoimatkin antaa meille tekosyitä laistaa... Mutta tunnaria on otettu ja noutokapuloiden nostoa on otettu ja kaukoja ja seuruuta. Kaikenlaista pientä on puuhattu.