3:net ja samalla viimeiset ns. SM-treenit. Harmi, kun kärsin lievästä migreenistä, treenit siten vähän diipadaapa. Harjoitusratana oli Jyväskylässä ollut Pulkkisen kiva hyppäri. Sama, jossa sössin nollan tokavikalle hypylle (siihen kielto + vähän myös yliaikaa kiellon korjauksesta).

Tein Yarran kanssa samanlaisella ratasuunnitelmalla kuin Jyväskylässä. Rata tosin tuntui hivenen ahtaammalta, ehkä sitä olisi pitänyt vielä tovi tuunata. No, jotakin sinnepäin se kuitenkin oli:). Alun jätössä koira pysyi hyvin, putkeen lähetyksessä sitten tunaroin enemmän kuin J-kylässä. Siellä putkeenlähetyksessä tuli vain ylimääräinen pyörähdys, nyt koira tuli kokonaan pois putkelta ja kyseli, mihin tarkoitetaan?!? Uusi lähtö ja nyt ok. Puhtaasti mennään, kunnes tullaan siihen hypylle, joka oli kohden pujottelua tai oikeastaan se vielä meni, mutta sitten hätiköin pahasti putkeen lähetyksessä. Taas Yarra tulee pois ja kysyy, mitä tarkoitetaan, kun noin hätäisesti toimitaan?!?!? Loppu"suoralla" teen leikkauksen tokavikalle, kun tuntuu olevan ahtaampi tuo kohta kuin itse kisaradalla oli. Nyt sen lopun kanssa ei tule ongelmia. Piti mennä Yarran kanssa vaan kertaalleen tämä rata, jos tulee puhdas suoritus. Koska ei tullut, pitää toki ottaa uusi kierros. Alussa sössin taas sen putkeen viennin ja lähdetään vielä kerran alusta. Nyt puhdas ja kohtuullisen hyväkin. En kuitenkaan hio mitään enää, olihan siellä pari kaarrosta yms. Mutta ei enempää, jotta Yarra jaksaa viikonvaihteen kisastartit.

Trullin kanssa oli sitten ongelmia enemmän ja vähemmän. Välähdyksittäin meni hienosti, mutta sitten ilmeisesti välillä jyräsin päälle tms, kun Trulli ei uskaltanut edetä. Kone vähän nyki:). Ihan koko rataa ei taidettu saada menemään puhtaasti, otettiin pätkiä sieltä ja täältä. Tehtiin jopa uudenlaisia ohjauskuviovirityksiä, kun sellaista neuvottiin. Valssit ja persjätöt eivät kaikki olleet ihan oikein ajoitettuja. Välillä ehti hyvinkin (koira saattoi siitä huolimatta juosta vain mun perään) ja välillä taas Trulli otti kamalia spurtteja putkesta ja olin helisemässä. Tänään ei pujotteluvirheitä eikä väärille esteille juoksemista! Vain niitä ohituksia joko "jyrättynä" tai jos ohjaaja oli  myöhässä. Lopuksi otin Trullin kanssa vielä erikseen vaikean putkensuun ohituksen, josta vielä pujotteluun (koira mun oikealla). Se meni niin mukavan hyvin heti ekalla yrittämällä, joten siihen oli  kiva lopettaa.

Treenien päätteeksi Yello pääsi lyhyesti radalle. Ensin pujottelua, noin 8 keppiä, 3 verkkoa. Meni ihan ok, ei 100% virheetöntä, mutta sinnepäin. Sitten vielä pikku hyppykuvio. Työntö - ja veto + valssiharjoitus. Tästäkin voidaan sanoa, että "Meni ihan ok, ei 100% virheetöntä, mutta sinnepäin". Kivat pikkutreenit. Enemmän sitten taas, kun ehdimme.