Vielä kerran päästiin "juhannusagiliitoon", huomenna palataan sitten taas arkeen ja koskalie seuraava treenimahdollisuus. Tottakai taas kastuttiin kentällä esteitä kantaessa, mutta treenata "saatiinkin" sitten paahtavassa auringonpaahteessa.

Otin ensin Yarran kanssa SM-hyppiksen 2 kohtaa. Ensin se hyllytyskohta (3 hyppyä + putki), ei katsonutkaan siihen väärään päähän, ei tietenkään. Sitten otettiin se takaakierto pujottelun päähän + putkeenmeno. Tämä takersikin sitten aikalailla (Yarra meinasi rynnätä sinne putkeen, sain toki huudettua pois, kuten tiedetään:). Yarra oli vähän veto pois, ei otettu kuin ihan vähän vaan. Sillä oli eilen illalla/aamulla maha vähän sekaisin, lieneekö se väsyttänyt, ettei olis jaksanut. No, eipä siis paljon treenattu, ja tuota pujottelu -> takaakiertohässäkkää varmaan otamme vielä joskus uudestaan.

Yello sen sijaan oli elämänsä kunnossa:)! Haipakkaa riitti tänäänkin. Treeniohjelma oli eilisen tapaan kevyt, ettei häivytetä tuota haipakkaa. Vai olisko se edes mahdollista, en osaa vielä sanoa, tässä ollaan vasta ihan yhteistyön alussa. Tänään hyppykuvion teemana oli takaakierto. Radalla 3 hyppyä (rimat 50 cm) ja putki. Toiseen suuntaan tehtiin ilman putkea ja toiseen suuntaan sen kanssa (en jaksanut säätää rataa, eikä se putkeenmeno tässä mikään ongelma ole.....). Takaakierrettävän hypyn säädin hiukan vinoon, jotta se helpotti koiran menemistä sinne taakse. Ensin mentiin koira vasemmalla hyppy -> takaa hyppy -> hyppy -> työntö putkeen (eka työntö ei onnistunut puhtaasti, vaan tuli pyörähdys). Toka yrittämä sulavasti. Sitten toiseen suuntaan eli koira oikealla puolellani. Tässä taisi tulla yksi hama siihen taaksemenemiseen, joka varmaan lähinnä johtui lähdön säätämisestä ( Yellon takapuolen jousituksissa on jotakin vikaa, se takamus ei tahdo pysyä alhaalla ). Liika säätö ja odottelu varmaan otti pattiin ja lähti juoksemaan omiaan mun takaa sinne hypylle. Laitettiin se takamus kuriin ja johan lähti tämäkin ohjauspuoli! Ja jotta ei ihan liian helpolla kuitenkaan päästäis, lisättiin sitten vielä molempiin ohjauspuoliin takaakierto-hyppyyn vastaanottovalssi eli siis samalla vaihtui ohjauspuoli. Toiseen suuntaan taas päätettiin siihen putkeen (asensin toisen putken pään tarkoituksella niin, ettei vahingossakaan tulisi väärän pään putkeen menoja). Ja kyllä, moottoria löytyy selvästikin, onnistuimme näissäkin kuvioissa! Yello meni kuin enemmänkin osais, mokoma ketku! Kerran tuli rima alas, onhan siinä kiire valssata, kun joutuu kuitenkin näyttämään ja varmistamaan sen takaakierron.

Lopuksi tehtiin muutamia toistoja sekä puomin, että A:n kontakteille. A:lla testattiin pari kertaa myös oikeata A:ta, ei pelkkää harjoitusversiota. Meni kuin olis aina mennyt. Vielä ennen esteiden korjausta piruuttani kokeilin, meneekö Yello hypystä yli (vai ali) kun laitoin riman 65 cm. Yli meni:). Tyyli tosin muistutti aika lailla räpiköimistä, varsinkin kun vertaa sitä Yarran sulavaan kaareen. Mutta lohduttavaa oli, että ei edes miettinyt alitusta, eikä rima ollut lähelläkään tippua.