Kaikki muut meidän keskiviikko-ryhmästä olivat peruuttaneet, joten lähdin yksin vapaaharkkaamaan. Kenttävuoro kentällä 2, eikä edellistä ryhmää, joten raahasin esteet edes ja takas. Voi miten ihanaa. NOT. Sain kuitenkin ihan kivan setin kasaan - hyppyjä, pujottelu, putki ja keinu. Keli oli sateinen ja kenttä märkä, mutta koiralle niin ihanan hyvä pohja, otin siis rimoja 65 cm. Eka kierros kuitenkin vielä vähän "lämmitellen" rimat 60.

Tein ensin pari kuviota, jossa oli useita hyppää lyhyesti ja tiukasti kohtia. Hmm, nehän meni yllättävän hyvin, vain pari kertaa sai korjata. Yksikin 180 asteen käännös hypyltä putkeen onnistui joka kerta ihan ideaalisti. Välistävetohypylle testailin eri vaihtoehtoja, hypyt tuli pujottelun jälkeen. Paremmin sain kääntymään, kun otin etumatkaa koiran pujotellessa. Mutta tuo nyt ei tainnut olla mikään yllätys.

Yarra teki myös samat kurvit ja se oli ihan mielettömän hyvä taas näissä käännöksissä. Vaikka kerrankin on todettava - että ei Yello sille paljon hävinnyt! Molemmat tekivät mm. välistävedon jälkeisen sylkkäri - lähetys - layerointi - kohdan ihan yhtä tiukasti ja varmasti.

 Lopuksi vielä vähän "höntsäiltiin" Yellon kanssa takanaleikkausta ja u-käännöstä sekä putken väärän pään ohitusta. Helppoa kauraa. Naapurikentältä käytiin lainaamassa pikaisesti puomia, joten saatiin sitäkin treenata.