Tänään en ollut oikein ohjausvireessä ja treenit menivätkin vähän diipadaapailuksi:(. Eli sellaista ohjailua, ei mitään oikeaa yritystä tai tsemppiä. Plaah.

Tehtiin kuitenkin 2 eri pätkää, jotka oli kummatkin tosi mielekkäitä. Olis niistä enemmänkin saanut irti, jos vaan vire olis ollut kohdillaan. Yello teki ja kuunteli ihan ok, tosin alussa sillä oli pikkasen liikaa virtaa ehkäpä. Tai sitten ohjaaja vaan oli niin surkee, että se tuntui sellaiselta. Noh, ekan radan kulmakiveksi näytti muodostuvan putkenohitus ja lähetys pujottelun suljetuun kulmaan. Kummassakaan ei ollut mitään ylivoimaisen vaikeaa, mutta kun viedään löysästi, niin lopputuloshan on kaikkee muuta kuin historiaa. Eli sitä kuuluisaa työntekoa olis tuohon kaivattu. Jos sitä olis esiintynyt, en usko, että mitään erityisiä vaikeuksia olisi ollut.

Tokalla pätkällä enimmät vaikeudet aiheutti putkeenvienti (putki pimeässä A:n alla), kun yritin jatkotilanteen takia lähettää kaukaa. Ensin Yello ei havainnut koko putkea ollenkaan, piti mennä sitten vähän lähempää viemään. Jatkohypyllä yritin pikkusievää pyöritystä, mutta siitä ei tullut mitään vaan tehtiin enemmän koiran liikesuunnan mukaan laakana.

Hyvinhän se Yello tänään teki ja kääntyi itse asiassa montakin hyvää käännöstä. Diipadaapailut olis nyt toivottavasti tässä. Asennetta peliin!