Yello treenasi vapaaharjoittelussa tekniikkahyppyjä. Myös pujottelua tehtiin ja uutena asiana okseri. Muistin yhtäkkiä, että sitä Yello ei ole vielä koskaan hypännyt.

Mutta ensin aloitimme tekniikasta. Hyppyjä oli 5 ja teimme 3 erilaista versiota. Eka oli ihan vain perussetti, muistutusta koiralle aiheesta. Eli siinä oli 5  hyppyä, esteväli 6 kantavarvasaskelta ja rimat 25 cm. Tokassa tehtiin vähän tarkkuustyötä, askelvälit 6-9-6-9, rimat tavallisesti tai ristikkona. Venytetyt välit Yello luki hienosti. Viimeisessä oli askelvälit 12-6-9-12, ekat 3 tavalliset rimat, sitten ristikko ja viimeisessä 2 rimaa päällekkäin. Tarkoitus oli hakea joko yhtä ylimääräistä askelta noihin pisimpiin väleihin tai sitten venytettyä. Ekaan Yello teki askelen, viimeiseen väliin vauhdin kasvettua venytetyn. Eli meni vähän "läpijuoksuksi". Nooh, pääasia, että koiralla oli kivaa ja tekniikasta tuli pitkän tauon jälkeen vähän muistuttelua.

Sitten treenattiin muita kuvioita hetki lopuksi. Pujotteluun avokulmaa (ei kovin onnistunutta), suljettua, takaaleikkausta. Pieniä hyppykuvioita, joissa oli okseri. Valssausta, käännöstä, välistävetoa ja taisi yksi jaakotuskin vahingossa tulla. Okserin kanssa ei ongelmia, jos ei lasketa hieman ylikorkean ilmavaa hyppyä sellaiseksi:).