Ja jälleen tälläkin viikolla on treenattu.

Keskiviikkona 13.7 oli agilitytreenit. Jotka meni aivan päin pe***ttä. Suomeksi sanottuna näin. Rimat lensivät ja ohjaaja oli koko ajan hukassa. Eipä paljon jäänyt jälkipolville kerrottavaa näistä.

Torstaina 14.7 oli jälleen toko A-valmennusryhmän treenit. Tällä kertaa oltiin poikkeuksellisesti Kuukujalla. Yellolle paikallamakuu (otti lonkka-asenno, mur, eikä muuten taaskaan noussut ekalla käskyllä istumaan... ), kaukoja (aikas hyvin, ehkä kohta uskallan testata etäisyyttä myös per - ja bäck - liikkeisiin), hyppynoutoa (jees), sivulletuloja kapulan kans (joo, melko reipasta). Sitten vielä luoksetulon pysäytyksiä + suoria ennen taukoa. Maahanmenoon halutaan edelleen lisää vauhtia. Tokassa setissä ruutu ja ohjattu. Ruutuun lähetykset 2:sta suunnasta. Ensin siten, että seisoin ruudun vas puolella. Vähän vilkuili mua. Toisesta suunnasta ensin ilman apuja lyhyeltä matkalta ja sitten kauempaa. Vähän tottelematon seisahduskäskylle, askelia. Viimeiseksi vielä ruutu siten, että seisoin siinä ruudun vieressä vas. Ohjattua 5+3. Yellolla oli tosi kuuma ja aluksi näytti siltä, että ei huvita. Mutta saatiin vielä innostumaan ja teki molemmat puolet ok.

Tänään perjantaina 15.7 oli vuorossa hakutreenit. Yellolle 4 maalimiestä. Eka näyttäytyi - lähetys, suora hieno löytö - haukut - mä paikalle ja palkat. Seurattiin maalimiestä vähän matkaa kohden piiloa 3 ja lähdettiin sitten keskilinjalle. Mielikuva siis jäi. Toka valmis vasempaan etukulmaan. Nyt oli pakko tehdä joku kusluikaus banaani (hakiko maalimiehen jäljen, ehkä ensi kerralla maalimies menee etukulmaan sisään etukautta??). Kutsuin takaisin, mutta Yello ei reagoinut millään lailla.... teki banaanin ja löysi kuitenkin nopsasti. Taas saateltiin vähän matkaa ukkoa kohden seuraavaa piiloa ja jätettin se mielikuva sinne. Sitten lähetys kolmoselle. En lähettänyt ihan kohdalta, vaan oli tarkoitus katsoa, miten etenee, jos autan vähän keskilinjalla. Lähti vähän viistosti oikealle, pidin vähän ääntä keskilinjalla ja etenin sinne vasempaan, mikä oli oikea suunta. Yello reagoi siihen tai sai hajun, eteni hyvin ja löysi. Vikalle eli neljännelle lähetin kohdalta ja hieno suora pisto tulikin. Yello kestää jo mun lähestymisen piilolle, noteeraa mun tulon (pitää sekunnin tauon haukussa ja jatkaa sitten), mutta ei häiriinny enää moisesta. Hyvä juttu.