Aamusella hallilla treenasimme paria pientä rataa ja lopuksi hypyllä takaakierron/vekin erottelua ja itsenäistä pujottelua.

Eka ratapätkä oli vähän kinkkisempi. Vaikeus oli A:n jälkeinen tilanne, missä käännyttiin ensin jyrkästi takaakiertohypylle, josta eteenpäin tiukkaan avokulmaan kepeille. Takaakierrossa ei päässyt ottamaan etumatkaa, mutta avokulmaan oli pakko ehtiä auttamaan.

Toka viritys oli astetta helpompi ja se menikin puhtaasti lukuunottamatta hyppyä nro 3, jossa rima tuli alas, jos en ehtinyt sijoittumaan riittävän hyvin. Puomilta mentiin hyppyjen välistä hienosti pujotteluun ja kontaktit (puomi, A) sujuivat.

Takaakierto / vekki - erottelussa Yello mielellään tulkitsi kaiken takaakierroiksi, mutta pienellä avulla ymmärsi vekittää. Pujottelussa testasin omaa vastaista liikesuuntaa. Annoin Yellon ensin pujotella puoleenväliin tai yli ja sitten lähdin vastakkaiseen suuntaan. Kyl sekin onnistui, vain kerran lopetti kesken.

--------------------------------------------------------------

Myöhemmin iltapäivällä tehtiin vielä tunnari pihassa. Oma lievästi piilossa, esillä vääriä 4. Kapulat olivat lähes vaakasuorassa rivissä, pieni kaarre oli. Oma oli keskimmäinen. Yello yritti varastaa kapuloille, mutta malttoi kuitenkin, kun vaadittiin odotusta. Sitten käsky ja Yello kapuloille. Kävi niin nopsasti läpi 2 ekaa eteen tullutta (vääriä), että en osaa sanoa, erotteliko vai mitä tapahtui. Sitten tupsahti omalle, otti nopeasti ja lähti tuomaan. Hämmästys?!? Toki on muistettava, että onhan se mahdollista, että on oppinut ottamaan sen piilotetun. Mene ja tiedä. Eläinkokeet asian tiimoilta arvatenkin jatkuvat. Mutta tämä suoritus jäi tänään ainokaiseksi, uusinta olisi voinut olla jotakin ihan muuta. Riskejä ei nyt oteta. Nih.