Bh-kurssi osa 5/5. Tottisosuuden loppukoe järjestettiinkin lopulta jo tänään. Hyvähyvä, ensi viikolla onkin muuta ohjelmaa vähän joka ilta...

Yello oli ekassa parissa ja suoritti ensin liikkuvat liikkeet.

Seuraaminen tehtiin vain kertaalleen, ilman hihnaa. Yello jaksoi koko kaavion ajan tehdä tasaista työtä. Harmi vain, kun se tasainen tarkoitti sitä, että mä en päässyt oikein kävelemään. Siis painoi SIKApaljon. Huah. Henkilöryhmässä perusasentoon tarvitsi suullisen käskyn. Muuten hyvin se h-ryhmä.

Liikkeestä istuminen. Ei moitittavaa.

Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo. Tästä tiesinkin, että luoksetulossa herran haltuun, mihin kohtaan tulee istumaan (asia kesken). Sekä sivulletulo... argh. Yello ei nyt sitten jäänyt tällä kertaa istumaan kauas, vaan tuli täysiä ja pomppasi mua VASTEN. Jeah, sehän on tosi positiivista, että intoa piisaa. Sivulletulo jäi vajaaksi. Mutta sinne ja päin sekin sitten meni. Tätä otetaan nyt tehokuurilla - sekä luoksetulon loppuasentoa, että sivulletuloa. Liikkeestä maahanmenossa ei huomautettavaa.

Paikallamakuu. Makuu onnistui täydellisesti, perusasentoon nousussa hidastelua. Mutta sitä mä olenkin ottanut tosi vähän, eli sinne tehotreenattavien listalle.

Summa summarum - ilmeisesti näillä eväillä ja taidoilla Bh voisi mennä vaikka läpikin. Ylimääräinen into ja poukkoilu ennen tekemisen aloittamista täytyy myös saada kuriin ennen kuin voi olla tyytyväinen. Jeah, onhan se kivaa, että into alkaa olla kohdillaan - niin koiralla kuin kohta varmaan myös ohjaajalla