Käväistiin treenailemassa iltasella vähän tokoa Tesoman suunnalla.

Yellolle ensin ruutua. Tai oikeastaan ensin pelkkää STOPPIA siellä ruudussa. Vein Yellon ruutuun ja käskin seisoa. Steppas. Komensin. Lopetti steppauksen. Sitten sama alusta kertaa 3 tai 4. On se steppaus herkässä. Tehdään näitä kuurina ja toivotaan, että oppisi olemaan steppaamatta. Sitten muutama palloruutu. Ei sen vaikeampaa tänään ruudun osalta.

Metallikapulan nostoja & lopuksi pari vauhtinoutoa. Ei järin hyviä nostoja tänään. Ehkä parempi onni ensi kerralla. Lopuksi vauhtinouto + vierelletuloja puukapulalla. Ne sentään hyvin.

Luoksetulon maahanmenoa muutama toisto. Läheltä hyvin, kauempana hitaasti. Treeniä, treeniä, aina ja ikuisesti vaan tääkin tarttis.

Muutama pätkä seuraamista perussettiä + siirtymiä. Peruutuskin aika bueno. Varmaan vahinko??? Sitten vielä kaukoja. Ihan samaa kuin ennenkin, helppoja vaihtoja kauempaa ja vaikeita jumppana läheltä. Yello ei tänään keskittynyt oikein kympillä, ehkä alla oli liian vauhdikkaita juttuja, viretila väärä. Mutta teki se yhden tosi hienon seisomasta maahan. Silloin kun mä olin kaukana. Ilman käskyä ihan ite! Kyl siitä vielä hyvä tulee.... kait.

Lopuksi arvoin, uskallanko tehdä tunnarin vai säästänkö kotipihaan. Kentän ympäristön nurmialueilla on nimittäin käynyt varmasti erinäinen joukkio koiruuksia tarpeillaan yms. Harkinnan jälkeen päätin ottaa riskin ja se kannatti! Ensin pelkän oman piilotus (nopea löytö) ja sitten 3 väärää esille ja oma osittain piiloon. Yello meni kapuloille, haisteli 2 väärää KOSKEMATTA ja haistoi sitten oman ja toi sen. Bileet! Vielä on toki arvoitus, miten lähtee reagoimaan, kun omakin on jossakin vaiheessa näkyvillä. Alkaako sitten taas arpomaan. Mietitään tuota sitten tuonnempana ja naatitaan nyt tästä. Ei tässä Yellon tunnarihistoriassa ihan kovin hohdokkaasti ole mennyt, joten hataralla pohjalla edelleen ollaan.

 Lopuksi Yello teki lyhyen paikallamakuuosuuden, kun mä korjasin kamat kasaan ja autoon. Lopun perusasentoon kuuntelutreeni eli vääriä käskyjä ennen oikeaa.

----------------------------------

Sitten kentälle team kaksikko eli Morris & Yarra. Käskin jompaakumpaa sivulle ja siihen tuli molemmat. Tekivät sitten paikallamakuun kylki kyljessä. Kirjaimellisesti. Sitten Morris teki idarin (asennotkin aika lailla sinne päin), kun Yarra etsiskeli kourallista nakkeja kentän reunalla. Lopuksi kaukoja. Siis tuplakaukoja. Nauroin ihan katketakseni, kyllä toko on hauskaa. Yarran kanssa ollaan taidettu kerran vahingossa kesällä treenata ma-is-ma-vaihtoja. Niitä tehtiin (toki Morris esitti välillä seisomaannousunkin) ja eka setti meni vahingossa oikeinkin. Sitten siirryin kauemmas ja Yarra alkoi esittää hienoa etenemistekniikkaa. Joka istumaannousulla 20cm lähemmäs nakkeja. Hahahah! 

Kaksikko viime syksyltä: