Yello oli tänään (aluksi) ihan mahdoton riekkuja agin vapaaharkoissa. Esteillä se keskittyi tekemiseen onneksi, mutta se muun ajan käytös oli sieltä ja syvältä.... Liekö syynä osittain ainakin se, että tekemisemme tällä viikolla ovat olleet vähän niin ja näin. Suunnitellut esineruutu- ja hakutreenit eivät toteutuneet ja muutenkin on lähinnä laiskottanut. Motivaatiota hakiessa....

Hieman alkaa jo kyllästyttää pelkissä vapaaharkoissa käyminen, onneksi parin viikon päästä pääsemme myös ryhmätreeneihin. Jos se toisi vähän piristysruisketta ankeuteen.

Mutta treeneissä tänään keskityimme jälleen kontakteihin. Teimme niitä vauhdista radalla sekä myös yksittäisesteenä. Tai yksittäin lähinnä puomia. Siinähän mulla on nykyisin käytössä kosketusalusta alastulossa, ainakin kokeilemme sillä paikan saamista vielä hitusen selkeämmäksi. Ainakin tänään Yellon ilme näytti hyvältä, varmalta ja iloiselta, ei epävarmalta. Pääsin palkkailemaan reilusti ja runsaasti. Tavoitteena se, että Yello osaisi mennä LUJAA ja epäröimättä 2on-2off asentoon, vaikka mä jäisin taakse ja jälkeen (kuten kisatilanteessa yleensä jään).

Tehtiin myös pieni hyppyharjoitus, missä piti hypätä lyhyesti. Onnistui kohtuullisesti. Pari sylkkärikohtaa tehtiin myös, jotka sujuivat hyvin. Vielä pieni takaakierto, jossa ekalla toistolla rima tuli alas, sitten taas muistettiin, mitä piti tehdä. Kauniiksi lopuksi pujotteluun layerointi A:n kanssa. Hyvin meni.