Päivät loppuu ja kalenteri menee melkein minuuttiaikataululla. Hitsin toukokuu, kun ei kerkee oikein mitään. Mutta tästä johtuen tänään oli "pakko" mennä kentälle, kun halusin vielä vähän ottaa Yarran kanssa kontakteja ennen seuraavia kisastartteja.

Radalla oli kontakteista A ja puomi, eikä mitään vaikeita kuvioita tehty. Saatiinpahan kuitenkin se pääasia, eli kontaktien harjoitus, tehtyä. Putki oli puomin alla, mutta sekään ei ollut ongelma ainakaan tänään. Ekalla radalla oli puomin ja hypyn jälkeen putken tärppipään ohitus, jota vähän hiottiin. Vielä "tanskalaistyyppiset" 3 hyppyä, joiden ohjausta myös mietittiin. Tokalla radalla oli taas putkenpään ohitus, mutta erilainen (toki). Ei mitään suurempaa ongelmaa ollut, A:n kontaktia vähän siinä pohdittiin. Mutta mitään suuria muutoksia ei pysty tähän saumaan tekemään. Ja muutenkin musta tuntuu, että teemme ihan vanhalla kaavalla, hiotaan sitä vain paremmaksi:).

Jälleen herra Yellonakin pääsi näyttämään vähän agiliitelyn mallia. Ensin otettiin pieni ratapätkä 4 hypyn ja putken avulla. Ensin 2 hyppyä, kääntö hypylle, putki (ohjauspuolen vaihto eli leikkaus) ja vielä 1 hyppy. Sitten toiseen suuntaan sama pätkä; tuli siis hyppy -> putki (valssaus) -> hyppy (kääntö) -> 2 hypyn maalisuora. Hirvee oli vauhti, kenttä vaan pölisi. Ihan eri menoa kuin eilen, kun oltiin ihan sekaisin.... lähinnä siinä u-käännöksessä. Varsinkin viimeinen suoritus oli aivan "huikea", ääntäkin tuli hyvin vähän, ei haukkunut vaan lähinnä jokunen vinku-ääni pääsi kurkusta. En ihan kauhesti varmistellut hyppyjä, yritin VIEDÄ sitä koiraa. Ainakin tänään toimi (tai sitten joku on käynyt salaa Yellon kaa treenaamassa..). Rimat 50 cm, ei tiputuksia, eikä ilmeisimmin kopautuksiakaan. Tosin siinä vauhdissa ei ihan kaikkea ehdi huomata! Saimme ohjeita Yellon palkkaukseen lelulla, ajoitus nopeammaksi ja sen on annettava välillä voittaa. Tai siis useammin, nyt taidan itse voittaa enemmän. Lopuksi vielä pujottelua, puolikas ja tutut 3 verkkoa. Otin kuitenkin eri suunnista, joten verkot muodostivat erilaisen näkymän suunnasta riippuen. Hienoja toistoja, nyt alkaa taas pujottelu pikku hiljaa näyttää yhtä raivopäiseltä, kuin ne aloitusjutut Nokian hallilla. Jep, jep.