Harvinainen tilanne - Yarralle enemmän rimanpudotuksia kuin Yellolle..... eli tuossa oikeastaan Yello on voitolla, kerrankin:)-. Eli oltiin Länsi-Teiskon upottavassa erämaassa vapaaharkkaamassa, kun kerrankin aikataulut sen sallivat. On hivenen aikaisempi kotiutumisaika kuin Hämeenkyrön vastaavasta treenistä tiistaisin.

Yello aloitti vauhdikkaaseen tyyliinsä. Ensin teimme muutamia välistävetoharjoituksia 2:lla hypyllä. Ne sujuivatkin odottamaani paremmin(!). Putki oli hieman toiseen suuntaan väännettäessä tärppinä, mutta ei Yello sinne kertaakaan omin luvin sännännyt. Kerran ohitti hypyn ja oikaisi putkeen aikomaani aiemmin, mutta siinä oli kyseessä vain ohjausvirhe. Vahingossa tehtiin pujotteluun pitkällä viennillä (putki - hyppy -kepit) avokulma, johon tuli vielä ohjauspuolen vaihdos. Ja mitä mitä, herra Yello menee kuin vanha tekijä. Ei voi olla kuin ylpeä tuosta. Ei se mitään muuta estettä niin hyvin osaakaan kuin pujottelua, mutta saapahan siitä sitten nauttia tuon tuosta ja koko rahan edestä (ja raadannan....). Ennen taukoa vielä vähän keinua ja rengasta yksittäisinä.

Yarra teki suurinpiirtein samaa settiä aluksi kuin Yellokin; välistävetoja ja pujottelukulmaa. Välistävetoihin tehtiin vielä suunnanmuutos takaisinpäin, joissa käännökset jäivät tosi niukoiksi ja siinä nuo rimanpudotukset. Yarra tosiaan osaa kääntyä! Sitten jatkettiin keinuharjoituksella, jossa mentiin ensin u-käännöshypyt keinun vieressä ja sitten vasta käännyttiin keinulle. Keinulta putkeen ja sieltä hypylle sylkkärikäännös. Tässä itse vähän olin ulapalla ja jouduttiin sen takia tekemään muutama toisto liikaa. Olin jo päättänyt, että lopuksi teen pujotteluun suljetun kulman. Se oli siinä ja tässä oliko se turhaa, kun koira oli tosi väsynyt siinä harjoituksen vaiheessa. Harmi, kun itse mokailin tuon sylkkärin. Yarralla oli tosi vahva vire ja syke päällä siihen asti.

Yello jatkoi tästä vielä toisen kierroksen. Aloitimme keinuharjoituksella, jossa liitettiin eteen u-käännös. Ja vaadin kuitenkin sen pysähdyksen ylösmenokontaktille. Tässä on vielä työsarkaa, mutta ei ihan toivottomalta enää näytä.... Sitten vielä u-käännöksiä hypyillä, sylkkärillä putkeensyöttöjä ja sitä avokulmaa kepeille. Myös renkaalle mentiin tällä kierroksella vauhdista erinäisten hyppyjen kautta sekä viimeiseksi pujottelusta renkaalle hivenen viistosta lähestymiskulmasta. No problemos.