Tälläkin viikolla on treenailtu.

Keskiviikkona 30.11 treenattiin onnistuneesti kotikulmilla. Jääkiekkokaukalossa viivahdettiin noutojen ja kaukojen parissa. Erilaisilla kapuloilla pitoja ja vierelletuonteja. Kaukoissa muuten onnistumista, mutta ma-is-ma-is ei meinannut mennä. Yello nousi tokalla istumakäskyllä sitkeästi seisomaan! Vasta sitten, kun otin tosi nopeassa tahdissa maa-is-maa-is, sitten meni. _Huh. Kaikkia vaihtoja pitää siis treenata. Tää oli ennen se ainoa, mitä treenattiin:). Kotipihassa vielä tunnari, vääriä normaali kisamäärä. Kellotaulumuodostelmassa tehtiin ja 10 pisteen suoritus! Ei ehkä muiden silmissä, mutta omissani kyllä.

Torstaina 1.12 jatkettiin tokoa _ tällä kertaa ei niin kovin onnistuneet treenit. Rakensin ruudun siten, että Yello ei nähnyt. Ja jätin välineboxin sinne kentän laitaman lähelle, aika kauas siitä ruudusta kyllä. Hain Yellon kentälle ja otettin ensin pieni pätkä seuraamista. Se olikin ainoa juttu, mikä onnistui kunnolla. Sitten ruutua. Lähetyksestä ampui sinne boxille, useita kertoja. Käsittämätöntä! Seuraavaksi tehdään  taas ruutu siten, että Yello  ei näe rakentamista. Sitten on pakko lisäillä niitä häiriöitä sinne kentälle. Se on käsittämätöntä, kun se ruutu on aina löytynyt sieltä suoraan edestä, niin miksi ei voi aina mennä sinne SUORAAN ETEEN? Kyselee epätietoinen. Tehtiin myös näyttöruutuja ja ekaa kertaa evl-lähetyksiä. Ne menikin yllättävän hyvin (tosin Yello siinä vaiheessa jo tiesi, missä se ruutu on:D). Jatketaan. Lisäksi metskua (ei pystynyt tänään tekemään metallilla), ja puukapulanoutoa (ei sekään hyvin). Sitten jo lopetettiinkin, jotta ei saataisi enempää huonoja suorituksia aikaiseksi.

Tänään sunnuntaina hakua ja esineitä. Yellolle 3 maalimiestä eka ja toka ilman apuja, kolmannen se oli nähnyt siirtyvän (ekalta kolmanneksi). Pistot taas jostakin syvältä siis negatiivisessa mielessä:(. Ei suoria nähneetkään. Ja lähetin kuulemma huonosti (käsi liian ylhäällä), no, yritin viisoa sitä suoruutta, mutta ilmeisesti aiheutin vinoutta. Ekalle muutama lähetys ennen kuin voi hyväksyä. Tokalla lähti varmaan mielikuvan mukaan yrittämään puolenvaihtoa sinne kolmannelle. Reagoi kuitenkin mun huuteluun ja tuli uuteen lähetykseen. Kolmas paras, ei ihan suora, mutta sellainen loiva serpentiini. Siihen oli tänään tyytyminen

Jos haku kusee, sitten esineissä loistoa! Tallattiin alue n. 50m syvä ja reilu 20 leveä. Keskelle taakse ja oikealle taakse esineet, vasemmalla olis ollut aika lähellä. Päätin, että jos nostaa 2 hyvin, 3:tta en lähde vaatimaan, pitkästä aikaa nimittäin vieraat esineet. Ekalla pistolla toi oikean takaa, tokalla keskimmäisen. En katsonut kellosta aikaa, mutta varmaan jossakin 2:n minuutin suoritusajan paikkeilla pyörittiin. Hyvä Jellona!