Tarvikkeista osa on kateissa, joten tehtiin sitten vaan jotakin nopeasti. Ja huomenna varaston siivous, jotta ne loputkin tokotarvikkeet löytyy. Ja hankintalistalle ilmeisesti ainakin noutokapula, koska se on kateissa. Ihme juttu, olen noutoa ottanut vain ja ainoastaan kotopihassa. Mutta kateissa mikä kateissa!

Ensin tunnarisetti 1/2. Pihalla. Siis koira. En tiedä kumpi häiritsi enemmän - "sopivasti" ohi tallustellut ohikulkija vai se, että puska johon tunnarin piilotin, sisälsi varmaan joitakin muiden koirien pissanhajuja.... Löysi, kun autoin. Sitten vaihdoin paikan nurtsille ja piilotin tunnarin lehtien alle. Siihenkin vähän heikkoja toistoja (vaati auttamisen). Päätin, että jätän siihen hautumaan ja otan uudestaan lopuksi.

Sitten vähän liikkeestä seisomista, joka meni suht ok. Liikkeestä maahanmeno tai mistä vain maahanmeno on hidastunut. Ei tykkää ollenkaan, taitaa olla niin että tätä vaivaa harjoituksenpuute. Eli nopeustreeniä maahanmenoon. Seuraaminen oli vähän sii ja soo tänään. Kun on se paras lelukin hukassa... mikä ei olis??

Vähän kauko-ohjausta m-i-m. Ei huipusti, kun tuo maahanmeno kaipaa nyt tuunausta. Tuunataan ja sitten taas yritetään.

Lopuksi tunnarisetti 2/2. No nyt se muisti! Tehtiin 4-5 piilotusta lehtien sekaan ja kaikki hienosti ja innostuneesti.

Myös Yarra teki lyhyesti seuraamista, jääviä ja luoksetuloa. Ei sitä voi nauramatta katsella. Hyppäis varmaan kuuhun, jos siitä vaan makkaraa saisi.