Vaikka blogi ei olekaan päivittynyt, se ei tarkoita, etteikö olisi pikkuisen treenailtu. Voittajan liikkeitä on pikku hiljaa hiottu, pieniä osia sieltä täältä. Toki paljon enemmänkin olisi voinut tehdä. Sen verran vähäisesti treeniä on Yellon mielestä ollut, että se on tuntunut aika innokkaalta joka treenissä. Metallikapulakin (inhokki!) on välillä noussut varsin mallikkaasti ja pito- ja sivulletuloharjoituksia on metskunkin kanssa päästy tekemään. Kaukoissa olen jonkunverran tehnyt ylinopeita vaihtoja maa-sei-maa ja is-sei-is. Sillä on haettu oikeaa liikerataa ajatus sinne taakse. Parissa viime treenissä on myös otettu pallo takapalkaksi .Vaikka Yello ei paljon liikkumattomasta palkasta perusta (tai tajua), tarkoituksellisesti tai vahingossa vaihdot ovat olleet takapalkalla hyviä. Paljon on vielä tehtävää ja treenattavaa tuonkin liiikkeen eteen, mutta jo näyttää välillä hyvältä! Etäisyys ei ole treeneissä vielä ollut kisamatka näissä vaikeissa vaihdoissa.

Ainoat liikkeet, mitä ei olla kertaakaan keskitalven aikana treenattu taitavat olla paikallamakuut ja tunnari. Muita on tehty tai ainakin osia niistä. Hallitreeneissä en ole uskaltanut kennelyskäepidemian takia käydä, joten edellisistä ryhmätreeneistä on aikaa.

Mutta nyt on kevät - ja kaikki on toisin. Hain Ylökk tokovalmennusryhmä A:han. Hämmästyksekseni meidät valittiin. Luulin ilman muuta, että meille tarjottaisiin maksimissaan paikkaa ryhmä B:hen. En tiedä, oliko valinta kovin tiukka ja menikö se varmasti oikein, mutta mä en ole itse valintaa tehnyt, vaan jotkut ihan muut. Siitäkin huolimatta otin paikan vastaan ja nyt onkin sitten mietittävä asiat uusiksi. Tämä on meille ilman muuta haaste. Ekat treenit pitäisi olla ylihuomenna tiistaina ja sitä seuraavana tiistaina onkin sitten jo eka valmennus luennon ja keskustelutilaisuuden muodossa. Ryhmä on - tottakai - bordercolliepainotteinen, niitä on 3, Yello ainoa kelpie ja yksi malinois. Tätä kirjoittaessa ryhmän 6. jäsen ei ole vielä tiedossa. Muut kisaavat voi tai evl-luokissa ja pari koiraa ovat jo saavuttaneet TVA/TK4. Saas nähdä, kuinka me pärjäämme porukassa!