Keskiviikon hallitokot. Yello aloitti ekan vuoronsa luoksetulolla. Nyt ohjasin makupaloilla Yellon viereeni, takaa kiertäen. Lopuksi pari läpijuoksua pallopalkalla. Sitten hyppyä, johon laitoin nyt oikean määrän lautoja, jolloin hyppy oli totuudenmukaisempi kuin se matala viritys, jota olemme tähän asti tehneet. Kerran kolautti takatassunsa, mutta sitten ei enää. Vielä ryhmäpaikallaolot ennen pientä taukoa. Istumisessa olin piilossa noin puolet ajasta, makuussa koko ajan. Agilitykentältä tuli aikamoinen häiriö juuri tähän, mutta Yello muisti kyllä koko ajan, mitä olitiin tekemässä...

Toinen setti aloitettiin seuraamisella. Se on vähän ongelma. Pitäisi kiiruusti järkiperäistää palkkaus. Yello ei taida oikeasti tietää, halutaanko sen painavan mun jalkaa, vai ei. Palkkaus on vähän ristiriitaista. Yello pysähtyi tänään 4 (!!) kertaa seuraamiseen lähdön jälkeen. On se tuota joskus tehnyt, mutta ei koskaan ikinä kyllä noin monta kertaa samassa treenissä. Enemmänkin ikäänkuin 4 krt vuodessa... (tosin aiemmin emme ole kovin ahkerasti treenanneet). Naksu? Lelu? Nami? Arggh. Jotakin.

Noutoa vauhtina & loppuun asti & kapulanpitoa sivulla. Jos meinas räkästä, sanoin vaan lievästi "ä-ä", niin ei tiputtanut!! Kaukot (avo) hyvin. Okei, tässäkin häiriötä ja Y nousi kerran maasta ilman käskyä istumaan. Häiriö sen kun lisääntyi (uusia koiria tuli tässä vaiheessa treenaamaan), kun otettiin lopuksi vielä liikkeestä seisominen & maahanmeno. Ensin asentoerottelua, jossa 2 krt sanoin yllärinä istu (vaikka olen päättänyt, että en toistaiseksi ottaisi). Liikkeestä tehden ekalla seisomisella meni istumaan, muut onnistuivat. Vikana otettiin luoksepäästävyys (ei kamalia keulimisia) ennen kotiinlähtöä.