Tiistai-illan agien aiheena jälleen pienet tekniikat. Tällä kertaa ne oli aika simppelit, tai sitten koira oli normaalia paremmassa iskussa ja sai kaiken tuntumaan helpolta.

Ekalla pätkällä läheteltiin putkeen ja kierrettiin pahuksesti ohjaajan tiellä olevaa hyppyä. Yellon putket onnistuivat kaikki heittämällä tai siis lähettämällä.... ja vain 1 virhe loppusuoralla. Yellon maali oli eri kuin se mitä tarkoitettiin. Eli siihen takanaleikkauksella edellisellä hypyllä saatiin suunnanvaihdos ja koira oikealle hypylle. Siltikin minä käytin ihan turhaan "täällä"- käskyä varmistamaan. Ai niin puomilla hätiköin ensin käskyä ylösmenoon ja Yello pysähtyi ennen aikojaan, sepäs meinas unohtua.

Toisella pätkällä tehtiin tiukkoja ja niukkoja käännöksiä. Alku onnistui ihan nappiin; onnistuin ohjaamaan rauhallisesti ja käskyttämään ääneen vain kääntymiset, muuten olin mm. välistävedossa hiljaa. Yello kääntyi kuin unelma! Puomikin oli niin hieno, että en uusinut radan alkua enää ollenkaan. Puomin jälkeen oli yhden tiukan hyppykäännöksen jälkeen putkeenlähetys, josta hypyn takaakierto. Otin sen sylkkärillä ja eka viritys onnistui joo, mutta hypyn päällä koira oli epätietoinen jatkosuunnasta. Joko rintamasuuntani oli väärä vastaanotossa putkelta tai sitten en antanut koiralle riittävästi tilaa sylkkärissä vaan "jyräsin" päälle. Kuten yleensä tapanani on. Toistossa sylkkäri onnistui hienosti, viimeisen esteen (pujottelun) vein hivenen liian löysin rantein (vedättäen sisäänsyötössä) ja tuloksena harvinainen 2-väliin juoksu.

Yellon hyppytekniikka on kuulemma aika hyvännäköistä, ja se tekee hypyt puhtaasti, jos vain annan sen hypätä rauhassa. Mieluiten vähintään 1½:n metrin päässä esteestä. Rimat tulee alas, jos en anna hypätä rauhassa. Niinpä, totta tuokin.