Ensin tehtiin ryhmäpaikallamakuu, jossa Yello HAISTELI (pysyi maassa, mutta kiemurteli). Kävin korjaamassa (haistelu alkoi välittömästi mun lähdettyä paikalta) mokoman toiminnon. Uudessa virityksessä asento pysyi hienosti, tosin Yello oli vähän jännittynyt. Tilanne oli uusi, vaikka paikka ei. Ja meni muutan maahan muiden "maahan"-käskystä. Ihan tarkoituksella odotin oman käskyni (lig) kanssa hetken. Sitten luoksepäästävyys, jossa sikailua, kuten odotettua. Muutama toisto, kunnes malttoi suurin ja piirtein.

Ekassa treenisetissä teimme aluksi seuraamista. En vaatinut kovin tarkkaa, kun tunnustelin itse ensin miten Yello reagoi, kun oli muitakin koiria läsnä & uusi tilanne. Käytiin tekemässä täyskäännöstä lähellä toista koiraa. Ei ongelmia tässä, hieno homma! Seuraamisessa paremminkin se tuttu painaminen kuin mikään muu virhe. Tehtiin jokuset pätkät runsaasti palkaten. Sitten muutama liikkeestä seisominen (naksutin itse), kaikki oikein. Ekan setin lopuksi pari noutoa puukapulalla. Intoa oli ja teki ihan samalla tavalla kuin kotipihassakin.

Tokassa setissä teimme taas liikkeestä seisomista. Nyt avustaja naksutti, joten naksauksen ajoitus onnistuu paremmin. 3 toistoa ja kaikki kuulemma napakoita hyviä. Myös toisessa setissä tein vähän seuraamista, erityisesti vasemmalle kääntymisiä. Ne olivat vähän löysiä, täyskäännökset parempia. Painaminen tässä toisessa setissä ei ollut ihan yhtä voimakasta. Myös muutama ruutu tehtiin sekä luoksetulon loppuosaa + sivulletuloa. Nuita 2:ta jälkimmäistä pitäisi nyt herätä kunnolla treenaamaan. Meitin huono kohta ne on! Lopuksi kokeilin piruuttani metallikapulaa (eka kerta ikinä). Ja ihme ja kumma -  alun ihmettelyn jälkeen Yello toi mulle metskun 2 kertaa!! Ihmeiden aika ei ole ohi.