Yello käväisi jälleen hallilla sunnuntain vapaaharjoittelussa. Tällä kertaa olin jotakin varalle suunnitellut - onneksi niin, koska esillä ollut ratapohja oli aika suoraviivainen. Ja jälleen kerran sekä A, että keinu oli siirretty pois kentältä. Kumma juttu, eikö muut halua niitä treenata?! Onneksi en ollut yksin treenaamassa, joten saatiin nämäkin esteet siirrettyä hyötykäyttöön.

Esteiden siirtoon meni paljon aikaa, joten hermostuksissani aloitin vaikean harjoituksen vaikeammalla ohjaustavalla. Siinä tultiin putkesta muurin takaakiertoon ja "heitettiin" koira poispäinkäännöllä muurin jälkeen pujotteluun. Ei Yello sitä vielä siitä tajunnut, mun piti helpottaa ohjaus, valssilla ohjauspuolenvaihto putkella, vastaanotto muurilla -> sylkkäri, pujottelun layerointi (muuri jäi väliimme) sen sijaan onnistui jälleen ongelmitta.

Muita kuvioita olivat A:n jälkeen 2 vaihtoehtoista hyppyä tarjolla, vienti näistä oikeanpuoleiselle, sitten välistäveto toiselle hypylle ja sylkkärillä putkeen (tärppipään ohitus). Vielä jaakoteltiin putkien keskellä hypylle -> ei mitään vaikeuksia. Yhteen putkeen oli tosi kuollut sisäänsyöttökulma, siitä selvittiin kunnialla, samaan putkeen tehtiin tosi läheltä suun ohitus, ei siinäkään mitään erikoista. No, vastaavantyyppistä otettiin hiljakkoin Mutalan treeneissä. Pujotteluun voimakasta vedätystä ja hypylle takaakiertoa. Eli kaikenlaista kumminkin ehdittiin tehdä, vaikka se mun suunnittelemani rata ei kyllä läheskään kokonaisuudessaan mahtunut halliin. Mutta onneksi kuitenkin ratkaisevilta osiltaan mahtui ja loppuja sai ihan hyvin sovellettua. Enhän ole tuohon halliin ratasuunnitelmaa aiemmin tehnyt.

Viikolla piti tai viimeistään viikonloppuna piti treenata myös esineruutua, mutta niin se vain jäi. Jos vaikka ensi viikolla?? Ja ehkä ensi viikolla saadaan taas hakutreenitkin kasaan. Toivotaan näin.