Aimo osa vapaapäivästäni kului metsässä koirien kanssa. Aluksi tein jäljet kaikille kolmelle. Yellolle n. 5 metriä, Yarralle noin 40 metriä (1 kaarros), ja Morrikselle noin 300 metriä (3 kaarrosta). Tallasin ne tässä järjestyksessä ja myös ajettiin ne tässä järjestyksessä.

* Yello taisi luulla olevansa menossa hakumetsään. Ei siitä sen enempää (ja jos jälkeä jatkossa otetaan, niin ei ainakaan metsässä....).

* Yarra jäljesti innokkaasti, joskaan ei kovin tarkasti.

* Morris teki ihan hyvää työtä tällä harrastelijatasolla mitattuna ja mikä parasta se tuntui olevan innoissaan. Onpahan jotakin aktivointia. Näitä kun jaksais joskus tehdä, vaikkakaan jälki ei todellakaan ole mun laji.

Treenien lopuksi tekaisin vielä pienehkön esineruudun Morrikselle, 3 esinettä. Tai juu esineitä oli 3, mutta Morris kyllä toi 4:). Eli kaikki esineet + yksi kulmamerkki. Sen yhden Morris tuo innoissaan ja sitten vähän sijaistoimintaa (ku*eskelua). Kun mä nyt jakossa muistaisin tehdä esineitä vain tosi helpoilla esineillä. Nyt oli 1 helppo (nousi heti) ja 2 vaikeaa. Vaikeita se haki, ei nyt järin kauan, mutta sitä sijaista siihen väliin. Lopuksi yritin haetuttaa Yellolla sen lelua. Varmaan tarttis opiskella esim. 2 lelun leikkiä tai jotakin, jotta saisin sen tuomaan esineet käteen asti, ei siihen lähistölle:).

Metsätreenit päätettiin uintireissuun. Siellä opiskeltiin laiturilta hyppäämisen jaloa taitoa. Yellohan jo hyppäsi järveen viime reissulla. Nyt sitten hyppäsi Yarrakin. Morris - no, älä kuvittelekaan:).