Monen mutkan takaa päädyimme kentälle treenaamaan illansuussa. Kerrankin olin ajoittanut tuloni täydellisesti - paikalla oli esteet jo kentällä! Vau, ihanaa.

Yello teki 2 eri pätkää. Molemmat olivatkin aika vaikeita, tosin tokan radan vaikeudet johtuivat mun huonosta ohjauksesta... vaikeita kulmia esteille ja ohituksia myös. Ekan pätkän alussa oli putken väärän pään ohitus, missä olin myös erityisen surkea. Ohjasin tosi löysästi ja sinnehän se Yello väärään päähän meni että sujahti. Sitten vasta, kun aloin oikeasti OHJAAMAAN, kohdassa ei itse asiassa ollut edes vaikeuksia. Huono minä. Sitten jatkettiin sujuvasti keinun kautta suoraan putkeen ja vauhdilla puomille (hyvin).  Puomilta käännyttiin jyrkästi oikealle pujotteluun, jossa oli tarkoitus takanaleikata ja antaa koiran suorittaa pujottelu itsenäisesti. Pujottelun jälkeen jatkettiin sitten taas 180 asteen käännös hypylle ja putkeen. Tätä tarvitsee treenata lisää, jotta sen saa varmemmaksi. Etukäteen suunnittelin, että annan koiran varmasti pujotella puoliväliin ennen kuin lähden vaihtamaan puolta.... huah... ei malta. Ja sitten vielä kumartelin (varmistin avokulmaa) sisäänsyötössä ja kun oikasin selkäni, Yello reagoi siihen tulemalla pujottelusta pois. Mutta saatiin tähän onnistuneitakin suorituksia aikaiseksi. Treeniä se vain - ja malttia - vaatii. Radan loppupuolen putkenohituksissa ja puomin kontakteissa ei moitittavaa.

Toisella pätkällä saatiinkin sitten tosi kauan hioa yhtä hyppykohtaa. Siinä mentiin hyppyjä putken edestä ja vasta kääntöhypyn jälkeen lupa sinne putkeen. En saanut Yello sinne putkeen ohjattua väärässä kohtaa, mutta tunaroin muuten vain siinä hypyillä. Hypyistä 2 oli niin niukassa kulmassa toisiinsa nähden, että mun oli parempi ohjata ne vähän kauempaa, jotta sain Yellon kääntymään ilman kaarrosta. Kun olin siellä lähempänä ohjaamassa, Yello ei ajautunut putkelle asti, mutta meni putken ja hypättävän hypyn VÄLISTÄ, kun mun kääntämiseni oli sitä ja tätä... Muuten taas puomit ja keinut ja sen sellaiset hyvin.

Sitten Yarra suoritti molemmat radat Villen ohjauksessa. Ja sehän sujui todella hyvin! Ville ei ole Yarraa aiemmin ohjannut, mutta hienosti meni. Ainoa kohta, missä takeltelua tuli oli se pujottelun takanaleikkaus ja itsenäinen pujottelu. Mutta sen tiesinkin, että Yarra ei sitä osaa. Eivät tainneet tehdä radanomaisesti vaan siihen katkos ja sitten jatkettiin. Näyttäisi siltä, että Yarralle tulisi tosi paljon vielä vauhtia lisää, kun sitä vie joku, joka pystyy juoksemaan........ .