Yello osallistui aloittelevien koirakoiden treeneihin - teemana takaaleikkaukset. Teimme 2 settiä. Ekassa lähdettiin puomilta mutkaputkeen (putkelle leikkaus), sieltä pituuden kautta toiseen putkeen. Myös pituudelle leikkaus. Yellolla ei ollut tässä vaikeuksia, koska estevälit olivat tosi lyhyet ja putkethan sitä vetää. Ihan sama sille, missä mä leikkailen....

Tokassa pätkässä oli 2 hyppyä ja pöytä. Siis pöytä. Sitä emme olekaan koskaan treenanneet. En kaikin ajoin edes muista sellaisen agilityesteen olemassaoloa:). Mutta tänään treenattiin sitten (onhan sitä toki otettu kontaktien alkeisharjoituksissa, mutta on se ihan eri asia se). Ensin taisi tulla muutamia läpijuoksuja, mutta sitten saatiin jo pysähdyksiäkin aikaiseksi (vastaanottona ja muuten). Itse leikkausharjoituksessa (takaaleikkaus hypylle nro 2) Yello sen verran hämääntyi mun seilauksesta takana, että taisi ihan hämmästyksestä pysähtyä pöydälle:). Siihen oli hyvä päättää se harjoitus.

Lopuksi tehtiin vähän keinua, mikä sujui pitkästä aikaa huonosti. Yello oli hidas, epävarma. Mutta eiköhän se siitä taas, kun saadaan kilometrejä alle.