Kisat 31.3.2007

 

 

Niin, epäonnemme Yarran kanssa kisarintamalla jatkuu. Viimeisen nollan metsästyksestä on tulossa painajaista. Ohjaajan hermo ei kestä. Kun nousimme kakkosiin (tammikuussa) olin sitä mieltä, että ei ole mitään kiirettä kolmosiin. Mutta mieli muuttui, kun 2 ensimmäistä luva-tulosta tulivat tosi nopeasti. Ja siitä se kiire jostakin syystä kehittyi. Ei ymmärrä, siellä kolmosissahan tulemme "hukkumaan massaan" eli keskivertosakkiin. Yarralla on nyt 3 nollaa kakkosista (näistä yksi katkeralla sijoituksella 4.) ja peräti 6 kertaa on tullut tulos 5. Ja todennäköisesti joka kerta ilman virhettä aika olisi riittänyt sijoitukseen. No, spekulointi on turhaa, mutta sillä nyt väkisin kiduttaa itseään. Kilpailuvietilleen ei kai voi mitään:).

Tämän päiväisistä kisaradoistamme on kai sanottava muutama sana. Tuomarina oli Vuorinen ja nyt näyttää siltä, että kyseisen tuomarin radoilta saamme aina yhden kieltovirheen... hypylle. Onko tuon tuomarin hyppykulmissa jotakin, mitä en rataantutustumisessa hahmota?!? No, joka tapauksessa ekalta radalta ei muuta kuin hypylle nro 11 kielto, muuten hienoa menoa (A-esteelle vaikea lähestymiskulma, siinä oli pieni ylimääräinen kaarros). Tuolle kielto-hypylle oli pakko ottaa työntö ja jostakin syystä en muistanut ottaa varmistuksen varmistusta ohjaukseen. Yarrallehan nuo työnnöt ovat vielä jonkin verran epävarmoja. Oma moka. Kismittää, harmittaa, ketuttaa.

Toka rata oli helppo, helpompi kuin eka. Kontakteista oli vain A-este radalla, se tosin mentiin 2 kertaa. Este nro 8 ( hyppy) ohitus, ehti ottaa seuraavan hypyn, siitä hylky. Koira kulki muun radan hienosti ja totteli ohjausta (yhdelle hypylle hylyn jälkeen tuli myös kielto, mutta se johtui masentuneesta ohjaajasta, joka ei ohjannut täysillä). Mm. lopussa oli veikeä kääntö putkesta renkaalle, koira kääntyi upeasti, mahtavasti. Mutta ei se lohduta, jos tuossa virhekohdassa koira tulee putkesta tukka takana ja koiran edessä on yksi ainoa hyppy ja onnistuu ajautumaan ohi. Puten suu sojotti kyllä suoraan hypyn ohi, mutta olin kyllä sijoittunut oikein ohjaamaan koiraa hypylle.... eli nyt menee pikkasen jo koiran piikkiin. Ainakin pakko sanoa niin, jos ei muuten, niin se pikkasen lohduttaa ohjaajaa. Joka ei taaskaan osaa mitään. Ei ikinä ei koskaan ei milloinkaan.