6.1.2007

Noormarkku

 

 

Olimme tänään Yarran kanssa Noormarkussa agiliitokisoissa. Ekalta radalta saalistimme sitten viimeisen nollan ykkösistä ja siirryimme kakkosiin (emmekä sitten voineet startata kakkoskisassa). Hip hip huraa!

Kilpailusuoritus ei ollut aivan ihanteellinen, koskapa lähes koko ajan ohjaajalla oli sellainen tunne, että hallinta on katoamassa.... vauhtia siis oli ja ohjaus "veitsenterällä". Mutta pääasia, että paketti pysyi jotenkin kasassa ja nolla ei vaarantunut.

Radan alussa oli vaikea vienti kepeille avokulmasta, jossa onnistuin sen verran hiljentämään koiran vauhtia, että sisäänsyöttö onnistui. Keppien keskellä koettiinkin sitten kauhunhetkiä, kun koira (vauhdista johtuen) liukastui ja suistui lähes kyljelleen. Sai itsensä kuitenkin koottua pystyyn ja tehtyä vieläpä loppupujottelun puhtaasti. Siinä ehti jo jokunen hikikarpalo ohjaajan otsalle ilmestyä:). Myös keinulla oli haparointia, enkä ollut lainkaan varma, osuiko ylösmeno, alastulokin oli hieman hosuva. Ei niinkään ollut epäilystä, ottiko se alastulokontaktin, vaan se koko suoritus oli hermostunut (ohjaaja-lähtöisesti) siinä esteellä.

Mutta kaikki nollat lasketaan, jatkossa yritetään sitten joskus tehdä parempaa yhteistyötä. Ura on vasta alussa.