Aamu alkoi metsästä. Tallasin Morrikselle U:n mallisen jäljen, jossa oli matkan varrella taas 2 purkkia syötävää + jäljen päässä vielä 1 purkki. Jälki vanheni sen aikaa, kun tallasin Yellolle esineruutukaistaleen + Yello haki 2 esinettä.

Joo, taisi olla aikamoinen kuningasajatus ottaa jalkavaivasta toipumassa olevalla kelpiellä esineruutukaistale. Sehän villiintyi välittömästi, kun pääsi irti... Ensin juostiin kaakkoon, sitten luoteeseen ja tuhatta ja sataa sinne ja tänne kans. Uudella lähetyksellä huomas, että ai joo, jotakin hommiakin pitäisi tehdä. Löysi ja toi vauhdikkaasti. Toinenkin esine vaati vielä 2 lähetystä, mutta löydön jälkeen toi vauhdikkaasti. Jos illemmalla sitten vaikka.... tottista. Jos koira vaikka pysyis nahoissaan?

Sitten Morris taas jäljesteli sinne ja päin. Pari kertaa taidettiin olla siellä päin, mutta purkit löytyivät kans! Jälkiharrastelun vaikein juttu on sen vanhenemisen odottelu. Ei jaksa eikä ehdi oottaa!

Sitten aamupäivä jatkui hakutreenien merkeissä. Mun piti mennä Morriksen kanssa, mutta aloin epäröidä sitä sen vauhdikkuuden takia. Ettei vaan menis telomaan itseään. Tadaa - hakukoiria riittää - Yarra treenasi 3. kerran tällä viikolla. Kummallista, sitten kun vihdoin on treenejä tarjolla, mun varsinainen hakukoira on saikulla. Yarralle tehtiin mukaelma norjalaisesta sekametsästä. Ensin näyttäytyi ukko nro 4 (oikea puoli), sitten 3., 2., ja viimeisenä 1. Eka lähetys sitten sinne ykköselle alueen vasemmalle puolelle. Tekee tasan samoin kuin viimeksi, juoksee noin 45:een metriin ja jostakin syystä on käännyttävä sitten oikealle. Juoksee sieltä kyllä nopeasti etukulmaan eli vain sellainen pieni koukkaus. Saattahan maaston muodotkin tehdä tuota tai tuuli vie hajua sinne päin tai jotakin. Mutta kiva olis, jos juoksis suoraan:)-. Toka maalimies on roskiksessa, Yarra tarkistaa ympäriämpäri koko roskiksen ja sitten alkaa ilmaista. 3. ukko sitten taas sinne vasemmalle. Toistaa taas samaa, vaikka on alla se näyttäytyminen. Eli juoksee kyllä takarajalle aika suoraan, mutta sitten taittaa läheltä maalimiestä ja käy lähes etukulmassa. Kääntyy taas oikeaan suuntaan (käy vielä uudestaan tarkistamassa etukulmaan päin) ja sitten vasta löytö. Jotenkin takakautta oli tälläkin kertaa tullut maalimiehelle, mutta löysi siis 1:llä lähetyksellä. Vaikka sitä tarkistusjuoksemista tulikin.

Vikana sitten oikealle. Oikea puoli sujuu hienosti, lähetyspaikasta vähän matkaa maalimiehelle  ja tekee hienon laatikon. Maasto oli vähän sellainen, että kohdalta ei ollut selkeää reittiä, siksi lähetin vähän eri kohdasta. Eli jos Yarra vielä pääsee treenaamaan, oikealle valmiit maalimiehet ja vasemmalle haamuja tms apuja siihen takatyöskentelyn lopettamiseen. Haukut noin 20 kaikille, ihan ok, vaikka taukoja tuli joitakin.