Illan vapaaharkoissa tehtiin kontaktipitoista rataa, tuhatta ja sataa:)-. Ennen rataa tehtiin pieni pätkä viime tiistain tekniikkakuviosta. Tosin koska halusin tässä vaiheessa selvitä mahdollisimman vähillä esteiden siirrolla, tehtiin hyvin paljon mukailtu versio. En rakentanut hyppyneliötä vaan 2 hyppyä 90 asteen kulmaan ja seuraava este oli putki (tärppipään ohitus). Mutta itse asiaa eli leikkausta pääsin tässä aivan yhtä hyvin treenaamaan ja suunnanmuutosta leikkauksen jälkeen. Vähän oli taas kuin rautakankea olisi käännellyt, kun vauhti oli vallatonta... Kuvio meni periaatteessa hyvin, mutta ei sulavasti. Tätä vielä kehitellään ja treenaillaan. Jatkettiin kuviosta vielä putkesta hyppyjen kautta pujotteluun ja sieltä toiseen putkeen (puomin alla) ja hypyn kautta puomille. Putki oli siis mutkalla puomin  alla. Puomi ei tahtonut millään löytyä, vaan mieluummin putkeen... Ja sit kun puomi löytyi, ylösmenolla ei maltettu pysähtyä. Huoah. Kontakti osui hyvin, mutta se maltti, se olis ollut valttia. Sitten rakenneltiin vähän rataa ja tällainen siitä tuli, suurinpiirtein näin:

Pientä takeltelua siellä täällä. 1-5 meni ok, sitten sain jotenkin epävarmasti ohjaten ohi kutosesta. Lähetys 7-putkeen myös epäonnistui kerran. En tullut 6-hypyn ja putken väliin, vaan menin puomille hypyn toiselta puolelta. Jälleen ihmeellinen pujottelusuoritus kerran. Eli Yello ei aloittanut ollenkaan pujotella vaan juoksi vierestä! Pitäisikö huolestua?!? Vaikka todennäköisimpänä vaihtoehtona pitäisin ns. "vauhtisokeutta", vauhtia enemmän kuin reagointia.... tai sama kuin viimeksi eli huolimaton ohjaus.

Keinun jälkeisen hypyn 12 riman onnistuin kerran saamaan alas hätiköivällä ohjauksella. Valitettavasti Yello lähtee niihin edelleenkin mukaan. Treeniä, treeniä. Lopussa ei mitään ihmeellistä, oikeisiin putkenpäihinkin mentiin kertaheitolla ilman virheitä.