Suomen kesäsää oli jälleen aivan KAMALA, siis aivan älyttömän kuuma ja hiostava. Treenattiin kuitenkin kera molempien kelpieiden. Arggh. Treenien ajatuksena oli pari pientä kuvionpätkää karsinnoista (jälleen). Tällä kertaa molemmat pätkät olivat sellaisilta radoilta, jotka Yarra juoksi. Eka oli se pujottelu - muuri - putkenpäänohitus, jonka tein kisassa vedättämällä ja valssaamalla muurin jälkeen. Halusin testata toista tyyliä : kulmaus ennen muuria, veto putken ohi, koira "kiinni" kunnes ollaan oikean putkensuun kohdalla. Nyt ei valitettavasti ollut arvioivia silmiä kentällä, joten on luotettava mutu-tuntumaan. Molemmilla koirilla tuo muurin jälkeinen kohta tuntui sujuvammalta ilman sitä valssausta. Todellisuudessa en tietenkään osaa sanoa, vaikuttiko esim suoritusnopeuteen, mutta tällainen tuntuma jäi. Erityisesti Yellon kanssa.

Toinen kohta oli 90 asteen kulmassa olleet hypyt, joista toinen hypättiin ulospäin ja jälkimmäinen sisäänpäin eli  jonkinlainen takaakierto. Ajattelin, että se olisi saattanut olla Yellolle hankala:). Liitin tähän sitten vielä putkeenmenon, hankalan viiston linjan muurille ja tiukan käännöksen takaisin hypyille (olivat aika lähekkäinkin vielä). Kummallakaan koiralla ei vaikeuksia. Putken jälkeen oli pyrittävä tekemään kulmaa ennen muuria, jotta hyppy onnistuisi paremmin. Yarra taisi kerran koskettaa kevyesti muuria, mutta Yellohan oli tuossa ihan pro.

Lopuksi molemmat koirat tekivät puomia ja vähän vaikeaa pujottelukulmaa kontaktilta lähtien. Puomille mentiin vauhdista ja ilmankin. Suoritukset oli molemmilla ihan jees, Yarra unohti kerran pysähtyä ylösmenoon ja Yello pysähtyi kerran maahan ennen kontaktia. Muuten ei huomautettavaa. Kai. Pujotteluun tuli yllättävän paljon häröjä Yellolle (meni 3 krt väärältä puolelta sisään). Ilmeisesti sitten luotin liikaa ja vedin sen ite väärälle puolelle. Loppuverkan jälkeen oli pakko käydä kerran vielä tekemässä tuo. Sen verran harmitti. Sitten ei enää virhettä.